anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna exorcizare thinking [ sau cv de genu ]

Răspuns Câştigător
| St!L a răspuns:

Exorcizare rep o slujba pe care preotul o savarseste pentru a goni diavolul.

19 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Este un ritual/vezi cazul Tanacu/de magie neagra.

| Silvia a răspuns:

Exorcizarea este atunci cand mai multi proti se unesc si fac o sluja mare pentru a scoate diavolul dintr`o persoana.am vazut un film si era groaznic devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am auzit de cuvant cand ma uitam pe discovery la A haunting... are si in seara asta la 12 40 :X

| Jonsdottir a răspuns:

angry daca ma manaca pe mine limba asa imi trebuie tongue oricum ma spanzur de limba data viitoare tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faci mei laughing emo kidule calm calm laughing

| yourfriend_1956 a răspuns:

Ce? n-am mai auzit niciodata de acest cuvant poate,, cv de genu"

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Este un ritual prin care se alunga diavolul din om. Un film reprezentativ este "The exorcism of Emily Rose" din 2005.

| hanry a răspuns:

Chieri satana! Scoate preotul draci din unu am vazut cum se face big grinbig grinbig grin

| hanry a răspuns:

Chieri satana! Scoate preotul draci din unu am vazut cum se face big grinbig grinbig grin

| St!L a răspuns:

Dc dyanna?
nu am fost pe faza...

| anaid a răspuns:

Este exact ce au spus si ceilalti numai ca eu vreau sa completez ca este posibil sa faca acest lucru si un singur preot numai ca este foarte obostitor si dificil.Nu ai vrea sa vezi asemenea lucruri pe viu.Prefer sa nu iti povestesc ce am vazut eu, nu vreau sa nu dormi deseara din cauza meawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@d33a, vreau detalii waiting [plzz]

| ICanLoveYou a răspuns:

Pai exorgizarea este facuta de un preot pentru a gonii diavolu din trupul unui om.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este atunci cand pe un om il apuca satanele...si preotul le scoate sunt p youtube destule.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este atunci cand pe un om il apuca satanele.......si preotul le scoate sunt p youtube destule..tongue

| dragosh a răspuns:

Salut! Incep prin a'ti spune ca exorcizarea consta in gonirea demonului din persoana respectiva, invocand divinitatea.Pt mai multe uita'te si tu pe discovery in fiecare vineri de la 22-24! Oricum ce vezi acolo nu e decat de domeniul SF-uluihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.

| Klara a răspuns:

Este cand cineva e posedat si face ca toti dracii, si vine popa cu crucea si tamaia si... whatever happy
Nu cred in d-astea.