Exorcizarea este atunci cand mai multi proti se unesc si fac o sluja mare pentru a scoate diavolul dintr`o persoana.am vazut un film si era groaznic
daca ma manaca pe mine limba asa imi trebuie oricum ma spanzur de limba data viitoare
Este un ritual prin care se alunga diavolul din om. Un film reprezentativ este "The exorcism of Emily Rose" din 2005.
Este exact ce au spus si ceilalti numai ca eu vreau sa completez ca este posibil sa faca acest lucru si un singur preot numai ca este foarte obostitor si dificil.Nu ai vrea sa vezi asemenea lucruri pe viu.Prefer sa nu iti povestesc ce am vazut eu, nu vreau sa nu dormi deseara din cauza mea
Pai exorgizarea este facuta de un preot pentru a gonii diavolu din trupul unui om.
Salut! Incep prin a'ti spune ca exorcizarea consta in gonirea demonului din persoana respectiva, invocand divinitatea.Pt mai multe uita'te si tu pe discovery in fiecare vineri de la 22-24! Oricum ce vezi acolo nu e decat de domeniul SF-ului
Este cand cineva e posedat si face ca toti dracii, si vine popa cu crucea si tamaia si... whatever
Nu cred in d-astea.