Cred ca,in primul rand de sanatate (ca daca stai la pat nu poti sa fi fericit),apoi sa am o persoana langa mine care sa tina cu adevarat la mine (si nu ma refer la parinti sau bunici,sau unchi si matusa; sigur si ei,dar ma refeream la o prietena /prieten),apoi cred ca :Cel mai important sa pot sa strang in brate,sa sarut, sa iubesc o fata,i-ar sentimentele sa fie reciproce.
Da, ultima parte imi place cel mai mut, si m-as simti cu adevarat fericit daca as avea aceea funda?
Ca sa fiuu fericita in totalitate. ar insemna cu familia sa fie totul bine, cu scoala bine, cu dragostea sa fie ok si nu in ultimul rand sa fiu sanatoasa.
Pai.
Ca sa fi fericit ai nevoie de:
1.Sanatate
2.Familie
3.Iubit/Iubita (Sau pe candva langa tine)
4. Cteodata si note bune
Deci eu am toate astea
Deci fericirea mea este mai mereu in preajma mea
De sex oral de la doua gagici faine, o bere si o tigara. Trebuie sa inveti sa te bucuri de placerile mici ale vietii.
Imagineaza-ti o scara. Ultima treapta, prima de sus, pentru mine reprezinta fericirea. Cred ca starea de fericire totala este cel mai greu de atins. Fericirea pentru mine este precum o jucarie din magazin pentru un copil.
De stima de sine. Incredere in sine. Sincer, nu stiu sigur de ce as avea nevoie pentru ca sunt convinsa ca nu voi fi fericita niciodata in totalitate. Pentru a fi fericit in totalitate ai nevoie de multe... si spune-mi : pot sa schimb o persoana sau poate chiar lumea pentru a fi fericita?
Andrei67y5 întreabă: