anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna literatura pentru voi?

9 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Literatura (cititul, mai exact) este una din activitatile mele preferate. Din pacate, nu reusesc sa citesc decat in vacante, pentru ca daca ma apuc de o carte, vreau sa o termin cat mai repede, pentru a vedea ce se intampla si cum se termina (imi ia in jur de 2-3 zile, atunci cand e vorba despre o carte de 200-300 de pagini). Inseamna descoperirea unor noi informatii (in cazul in care cartea este de asa natura), "intrarea" in alta realitate, atunci cand vorbim de fictiune si descoperirea unor noi perspective oferite de catre scriitori.

| LaRiiuU a răspuns:

Literatura este locul meu preferat de vacanta:d. Este cel mai bun metod de a iesi din lumea reala. Daca toti adolescentii ar inlocui bautura si drogurile cu literatura atunci cand vor sa "evadeze" am trai mai bine. Ce pot sa spun? Literatura a fost acolo cand am avut nevoie sa vad o viata diferita de-a mea, sa ascult gandurile altora persoane, sa iubesc prin alte personaje, sa invat cum sa prind minciuna si cel mai important am invatat sa pretuiesc viata prin moartea personajelorsad. Literatura construieste imaginatia mea cu fiecare carte citita.

| Bubble13 a răspuns:

O poarta de evadare din lumea reala.

| Bubble13 a răspuns:

Ma ajuta sa inteleg ce e in inima si sufletul scriitorilor.

| Bubble13 a răspuns:

Ma ajuta sa descopar ce se afla in mintea si sufletul scriitorilor*

| karinacika a răspuns (pentru Bubble13):

Imi place ideea... ceva din suflet!

| Delicacy a răspuns:

Multe litere.

| anonima1995 a răspuns:

Literatura pentru mine are o importanta foarte mare. Stiu ca in mod normal adolescentii sunt mult prea preocupati de discoteci, cluburi, tigari, alcool, barfe, internet si altele si din pacate uita de cultura. Eu una, recunosc ca si eu la fel ca cei de varsta mea ma mai distrez, dar nu las la o parte literatura. Imi place foarte mult sa citesc, prin citit ma relaxez si invat lucruri care ma ajuta mult in viata. Poate atractia mea spre literatura se datoreaza in cea mai mare faptului ca imi place sa compun poezii si sa fac unele texte in proza, asa imi e mai usor sa-mi exprim sentimentele, nemultumirile, supararile.

| karinacika a răspuns (pentru anonima1995):

Sunt de acord cu tine, multi din ziua de azi uita de cultura.

Întrebări similare