| Anonime a întrebat:

Ce inseamna numele "Luiza", fundita... daca imi spuneti, dar nu vreau prostii sau minciunitongue

9 răspunsuri:
| Bianka a răspuns:

Origine: German
Semnificatietonguerovine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.

| Rioko a răspuns:

Am o carte de nume: pe care nu o mai gasesc laughing
lol
stai un pic trebuie sa fie pe aici pe undeva
aaa gata!
Deci, Luiza:Acolo scria destul de mult eu iti dau o prop mai impwinking : Numele vine de la laureat adica cel care a luat un premiu, o distinctie.

| amanda33 a răspuns:

Uiza

Semnificatia numelui Luiza: Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.

| CarmenR a răspuns:

Semnificatia numelui Luiza: Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Luiza vine de la luis si inseamna 'luptatoare faimoasa'. tonguehappy

| aliyna a răspuns:

Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baza numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.

| Anonime explică:

Scuze, ca nu am dat fundtiza, dar toate rasp. sunt castigatoare si ar fi nedrept.In schimb v-am dat rasp. Sper sa nu va suparati, dar eu sunt corecta...big grin

| Lullly a răspuns:

Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baza numele vechi german Ludwig adica: glorios/invingator in lupta.
happyoricum ii tare frumos numele tau

| allexya95 a răspuns:

Luiza