Origine: German
Semnificatierovine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.
Am o carte de nume: pe care nu o mai gasesc
lol
stai un pic trebuie sa fie pe aici pe undeva
aaa gata!
Deci, Luiza:Acolo scria destul de mult eu iti dau o prop mai imp : Numele vine de la laureat adica cel care a luat un premiu, o distinctie.
Uiza
Semnificatia numelui Luiza: Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.
Semnificatia numelui Luiza: Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baz numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.
Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baza numele vechi german Ludwig - glorios/invingator in lupta.
Scuze, ca nu am dat fundtiza, dar toate rasp. sunt castigatoare si ar fi nedrept.In schimb v-am dat rasp. Sper sa nu va suparati, dar eu sunt corecta...
Provine de la prenumele francez Louise, ce are la baza numele vechi german Ludwig adica: glorios/invingator in lupta.
oricum ii tare frumos numele tau
Luiza
Zapada890 întreabă: