| alecsaaa_4214 a întrebat:

Ce inseamna o prietenie adevarata? plz, raspundezi cati mai multi...nu stiu ce sa mai credsad
Funda+vothappy

Răspuns Câştigător
| iKatherin a răspuns:

Am văzut mulţi, multe care gata erau BFF după 5 minute oh go on. Însă o prietenie adevărată înseamnă mult mai mult. E atunci cănd aceea persoană se gandeşte la tine, nu te bârfeşte pe la spate, nu te judecă dacă şi alţi o fac, nu te părăseşte pentru nimicuri, nu încearcă să te schimbe şi destul de important te acceptă aşa cum eşti. Dacă ai o prietenă adevarată înseamnă că aceea persoana nu se ia dupa spusele altora şi mereu va fi lângă tine. [sper că te.am ajutat]

2 răspunsuri:
| ionutz4u92 a răspuns:

Un prieten / prietena adevarata este cel / cea care te ajuta cant ti-e greu, te corecteaza cand gresesti chiar daca stie ca te deranjeaza, este la orice ora pregatita sa iti dea sfaturi.

| Oana_4113 a răspuns:

Pai in primul rand prietenia adevarata este un sentiment care vine de la sine.Consta in multa sinceritate si devotament, acum eu nu stiu in ce situatie esti tu, dar daca te-a tradat sau a facut ceva ce te-a deranjat vorbeste cu ea/el si intreab`o/a`l de ce a facut acel ceva si incearca sa fi cat mai realista si sa nu fi visatoarewinking

Întrebări similare