| ugal a întrebat:

Ce inseamna pentru fetele de 14-16 ani un baiat dragut?

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Unul cu muschi si cu gura mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul uneia dintre ele:
''Baietii care au peste 20 de ani sunt draguti''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.

Răspuns utilizator avertizat
| TeckTonik997 a răspuns:

Nici macar ele nu stiu, fi sigur de asta, vor sa fi amuzant cica, pacat ca nu inteleg o gluma de 2 bani si nu stiu ce e un banc, vor cica sa fii vorbaret da nu ai ce discuta cu ele fiindca in afara de telenovele alt subiect de discutii cu ele nu ai, cica sa le asculti, pacat ca nu au nimic inteligent sau macar normal sa iti spuna, numa tampenii, sa fie inocent auzi dar de fapt pe inocent, pe baiatu' simtit il lasa pentru un smecher care o injura si cauta sa o ia pe jder. Deci cam asta e, rar o fata sa iasa din tipar.

| TinK0de a răspuns (pentru TeckTonik997):

Tot ma uit la raspunsurile tale, si wow, chiar de fiecare data ma surprinzi. Tine-o tot asa, cu raspunsul asta m-ai lasat masca:X

| TeckTonik997 a răspuns (pentru TinK0de):

Ma bucur in acest caz, sa continui idea, de preferat este sa fi undeva intre baiatu' rau si cel bleg, daca cazi intr-o extrema vei avea mult de suferit. Daca vei fi cel rau, te vei trezi singur, daca vei fi cel bleg, te vei trezi singuri dar si luat in ras. Asa ca trebuie o cale de mijloc si fetele chiar nu stiu ce vor, de aceea trebuie sa le oferi cate ceva din ambele alternative

| sodobar a răspuns (pentru TeckTonik997):

Mare dreptate ai in ce ai zis! ai uitat ca trebuie sa fie plin de muschi si NEAPARAT patratele, bani de la parinti cacalau, vrea in club, restaurant...o groaza de bani si dupa te trezesti ca una de 14 ani se duce cu unu de 18 19 ani se duce cu un tigan cu bmw, nu o spun din experienta ci doar din ce vad si aud

| Ritsuko a răspuns:

Un baiat dragut trebuie sa fie cat de cat amuzant,vorbaret sau mai putin, inocent sau indraznet, sa arate cat de cat bine, sa nu se faca doar ca asculta ci sa asculte cu adevarat; sa avem ce discuta.
Ps.:Nu am 14, nu am 16, am 15!rolling on the floor

| claudia511 a răspuns:

Ca e cel mai smecher din liceu, cel putin asa am inteles eu de la alte fete. Pentru mine un baiat dragut e un baiat educat.

| msKat a răspuns:

Pai dragut poate fi in multe sensuri: va fie frumov, sa arate bine, sa fie bun cu tine, sa te asulte, sa aiba grija de tine etc

| Comandar_Diana_1999 a răspuns:

Un baiat dragut este un baiat dragut! slab dar cu muchi, freza ingrijita, comportament in limita bunului simt! de fapt fiecare fata prefera un alt baiat si asa nu stiu ce sa mai zic. ok? ok! laughing