| MαℛყshKα a întrebat:

Ce inseamna pentru fiecare dintre voi cuvintul""TE IUBESK"?

8 răspunsuri:
| maryusuy a răspuns:

În primul rând sunt două cuvinte și în al doilea rând "IUBESK" se scrie cu "C" nu cu "K"(știu că așa ai vrut să scrii tu). După părerea mea, "a iubi" nu înseamnă a spune cuvintele astea doar pentru a-l face pe celălalt fericit, ci trebuie să simți cu adevărat asta...Mulți spun că iubesc, dar ei habar nu au care este acest sentiment. În unele relații bărbații spun: "te omor dacă te desparți de mine". Serios? O omori pe persoana pe care o iubeai atât de mult acum cateva secunde? oh go on Și mai cred că fiecare dintre noi ar trebui să spună aceste cuvinte doar când simte acest lucru. Sper că te-m ajutat. happy

| lolium a răspuns:

o vorba goala, spusa prea des in ziua de azi

| SecretLady91523 a răspuns:

Cand spui te iubesc te gandesti la multe lucruri...caldura,siguranta,familie,prieteni,dar mai ales la acel cineva special. Desigur ca ne trec prin cap si cuvinte gen:lacrimi, suferinta, gelozie pentru ca iubirea nu are doar aspecte bune. Multi uita valoarea acestor cuvinte si o spun fara sa o simta, e un lucru urat, nu as putea sa spun cuiva te iubesc fara sa o simt. Si desigur de obicei fetele spun prima data baietilor aceste 2 cuvinte pentru ca baietii cu orgoliul lor imens vor sa auda asta primii ca nu cumva sa o spuna ei primii si sa nu auda in schimb acelasi lucru... Parerea mea.batting eyelashes:*

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Te iubesc. Hmmmmmm... acum toti spun aceste cuvinte chiar daca nu simt cu adevarat asta.Nu stiu de ce, dar in ultima vreme baietilor le cam place sa amageasca fetele spunandu-le,, Te iubesc,, sau,, Nu pot trai fara tine,, si pentru ei e doar un joc. Iar pana la urma... fata ajunge sa stea acasa plangand. Eu cred ca,, te iubesc,, este un cuvant care trebuie sa vina din inima atunci cand este spus si doar dupa ce cunosti cu adevarat pe cineva.

| RememberToSmile a răspuns:

Ceva special.happychiar daca atunci cand iubim pe cineva incercam sa ii facem declaratii cat mai sofisticate, eu cred ca un Te Iubesc spus sincer, si din inima face mai mult decat 1000 de alte cuvinte complicatehappy

| BlondaBă a răspuns:

Observ ca mai nou toti spun " te iubesc " dupa 2-3 zile de relatie oh go on, fara sa simta cu adevarat valoarea acestui cuvant. Eu consider ca e un cuvant ce contine foarte multe sentimente, profunde, sentimente ce nu le poti uita usor. Un cuvant care te poate duce in cel mai frumos paradis, sau invers, poti sa traiesti un adevarat cosmar straight face. Tu ce crezi ca inseama " a iubi "?batting eyelashes

| MayaTrixx a răspuns:

Pai,scris corecthee hee poate insemna multe...In cele mai multe cazuri este doar un mod de a intra in pantalonii cuiva ^^ dar nu zic ca nu exista si "te iubesc" spus sincer.

| whaaat a răspuns:

Pai depinde acum toti copilasi de 12 13 ani dupa 1 zi de relatie isi spun ca se iubesc si chestii de genu dar dupa o saptamana se despart...deci pentru uni e un cuvant important pe care il spun cu greu si o data nu cu usurinta si de 10 de ori deci cuvantul "te iubesc" pentru mine deocamdata nu reprezinta ceva importat daca il aud asa spuns ca sa fie spus cu toate ca e un cuvant importantwinking

Întrebări similare