| Unique a întrebat:

Ce inseamna pentru tine a iubi? ce este dragostea pentru tine? sau iubirea? ce ai prefera sa iubesti sau sa fi iubit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A iubi pentru mine inseamna sa ma sacrific pentru persoana iubita, binele lui sa fie pe primul loc si nu al meu. Sa imi pese mai mult de el decat de bine. Sa fac tot ce pot ca sa ii fie lui bine si sa fie fericit.
Dragostea pentru mine dragostea este un sentiment de afectiune pentru cineva.
Iubirea pentru mine este egala cu dragostea, sentimente de afectiune, devotament si asa mai departe.
Sa iubesc si sa il pot face fericit pe cel de langa mine pentru ca daca persoana respectiva este fericita si eu sunt.

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sa iubesc normal pentru ca dk st iubita dar nu iubesc nu are rost psihic.nu ma consoleaza cu nimic

| Silvia a răspuns:

Eu încă nu cred că am descoperit iubirea adevarată, deci ce scriu aici sunt doar idei.
Pentru mine, a iubi inseamnă să tin mai mult la cealaltă persoană decât la mine, a considera că ea este mai importantă.
Dragostea si iubirea le consider sinonime, deşi iubire sună mai bine decât dragoste.
Le prefer pe amândoua, şi să iubesc şi să fiu iubită, aşa mi se pare normal.Este minunat să iubeşti şi să fi iubit.happy

| HBK a răspuns:

Pentru mine, şi probabil şi pentru unii dintre voi, nu pentru toţi, a iubi înseamnă a ţine la cineva foarte mult, şi să îi faci pe plac, să îl faci să se simtă bine, şi atunci când sunte(ţi)m împreună să simţim că nu ne mai trebuie nimic, decât să ai persoana iubită lângă tine.Acum pentru fiecare dintre noi, cuvântul "a iubi" înseamnă alceva, poate pentru uni cuvântul "a iubi" nu există pentru ei, dar… după mine, "a iubi" e exact cu sensul unui basm, adică e numai fantezie până găseşti persoana potrivită.

| Nişka a răspuns:

Cand iubesti, e firesc sa fi si iubit. Degeaba iubesti daca nu esti iubit, astfel nu vei fi niciodata fericit. Intr'o relatie iubesc ambii parteneri nu doar o singura parte.
Tu ai sta langa cineva ce nu te iubeste? Sau altcineva ar sta langa tine doar pentru ca tine enorm la tine chiar daca u nu'i acorzi nici ce mai mica atentie?!
iubirea este acel sentiment ce te face sa zbori, sa prinzi aripi si sa te avanti in necunoscut, EA este infinita; are inceput dar sfarsitul nu se cunoaste, iubesti neconditionat pentru a fi iubit.

| kaTTsu a răspuns:

As iubi o persoana cu acelasi sentimente ca ale mele, o persoana cu care sa fiu mandru, o persoana minunata cu un suflet de matase alba croita cu fir de argint...inca o caut...