Am urat o mare parte a copilariei mele, sau pe toata. Trecerea de la copil la adult, pai numai esti luat in ras ca atunci cand esti copil.Cand vorbesti TU oameni se vor opri sa te asculte cu atentie(sau fara) important e ca se opresc sa asculte(sau nu?)
respectul va veni si el, normal daca si tu respecti oameni, te vor respecta si ei la randul lor.
Pentru mine a insemnat, asa, in linii mari, sa imi asum mai multe responsabilitati, sa invat sa am grija de mine singura, sa ma descurs singura, sa imi calculez bugetul astfel incat sa imi ajunga si pentru facturi si pentru iesirile in oras, sa incerc sa imi ajut parintii, nu doar ei pe mine, sa invat ce inseamna iubirea cu adevarat, sa pastrez din tot ce intalnesc doar ceea ce imi foloseste, sa-mi selectez prietenii si sa am grija singura de cainele meu:p
Ce inseamna pentru mine sa devin un adult dintr-un adolescent fara griji? pai inseamna multa responsabilitate si trecerea de la nici un stres la un stres groaznic
Buna intrebare.Poi pentru mine inseamna ca numai ai pe nimeni in spate, numai poti glumii cum o faceai inainte, multe responsabilitati si nu poti zice"lasa ca fac maine".E altceva.Deasta nu inteleg de ce unii aleg sa se maturizeze repede.
ionutalex13 întreabă: