De exemplu, acum cateva minute a plouat...asa incetisor.Citeam o carte, mi-am tras un fotoliu langa geam si am inceput sa rontai pizza si sa iau cate o inghititura de Cola rece. Apoi a venit prietena mea cea mai buna la mine, n-am mai vazut-o de 2 saptamani, am fost plecata din tara. Mi-a fost foarte dor de ea, i-am dat cadourile pe care i le-am luat si niste fotografii.Ma gandesc ca maine n-am nimic important de facut, pot sa dorm pana tarziu, evetual seara merg la o plimbare langa lac cu cainele si cu prietena mea, care a acceptat sa ramana aici cu mine, mi-e cam urat singura, ai mei n-au sosit inca.Ma gandesc ca mai am o luna jumate de vacanta, apoi ultimul an de liceu, dupa care plec la facultate in strainatate, am o suta si o mie de planuri...Si ma simt bine, momentan, sunt linistita, aproape fericita. Tu ce faci?
Mai multe lucruri...parintii sunt cei mai importanti... apoi prietenii si impreuna ne distram \:d/
Draga bunny,
Iti multumesc pentru raspuns si si eu sunt destul de fericit. MS tutror pentru raspunsuri
Placerea vietii am savurat,
Cand bucurii am adunat.
Au fost momente si trairi,
Dulci si pline de sclipiri.
A fost dorinta implinita
Si fapta bine gandita.
Inseamna viata care-mi place,
Inseamna tot ce ma atrage.
Sex, vacante pe plaja, persoane deosebite in viata mea, haine cu care sa ma simt mandru, ochelarii mei pe care`i iubesc mult, libertate, iubita mea si banii mei
Inseamna multitudinea ganduri, activitati, fapte, cuvinte care te fac sa te simti etraordinar. O placere se simte si nu se poate descrie in cuvinte.
Un ris cu pofta in cercul prietrenilor, o intelegere din partea parintilor si o imbratisare tandra si dragostoasa de la prietenul meu...
April întreabă: