| Yrynella a întrebat:

Ce inseamna pentru tine sa iubesti?

6 răspunsuri:
| maryy a răspuns:

Pentru mine inseamna sa suferi.Nu intotdeauna ai experiente fericite!

| CookieșiParty a răspuns:

Pentru mine sa iubesc inseamna...um ...Eu nu am un iubit acum! Am 8 ani si-n Aprilie implinesc 9 ani.

| LucianGabriel a răspuns:

Pe moment absolut "nimic"(daca ne referim la iubirea de o persoana)(ca asa sa zici ca-ti iubesti parintii sau un lucru e alta treaba). Poate in viitor o sa-mi schimb parerea.

| JustMe_2110 a răspuns:

Hm,intrebare cam dificila pentru. cei ce nu au iubit, sau poate cei ce cred ca au iubit...
Stii,iubirea nu are definitie,nu are forma,culoare,lungime,latime,greutate etc.
Stii cum se zice "iubirea adevarata o inatlnesti numai o singura data" Cred ca este adevarat,nu din ce-am trait eu,dar imi dau seama dupa ceilalti,de ex la parintii meihappy S-au casartorit,si sunt impreuna de mult timp,m-au facut pe mine,deci asta e iubirea adevarata,si exemple asa sunt multi altii.big grin
Sa iubesc,avand in vedere ca am un frate mai mic,si ca-l iubesc enorm,si pentru. el chiar mi-as da viata,la fel pentru. parintii SAU rude apropiate,ff apropiate. Ca tin la o persoana nu e totuna cu a iubi, e diferit, sentiment de simpatie...Si nu as putea sa-mi dau viata,poate,nu stiu,nu am trecut printr-o asemenea faza.big grin
Oricum,e ca si cum ai avea fluturi in stomacbig grin
Eu cred ca iubirea nu are varsta,si c-o intalnim la orice varsta.big grin
Bun,dar nu trebuie sa facem obsesie ca aceea nu mai e iubire laughing
Toata lumea iubeste si este iubit,d-asta nu ma indoiesc.big grin
Oricum, sa iubesc si sa fiu iubita la randul meu, sa ajut si sa fiu ajutata la randul meu etc...:X
Nu pot exprima in randuri, si daca as exprima mi-ar lua mii si mii de randuri.big grin
:*
Iubirea asta ce face din omlove struck

| FiinţaCeaMaiBlândăŞiMereuAlăturiMAMA a răspuns:

Bună!
Pentru mine să iubesc înseamnă să - i iert pe cei care îmi greşesc, să nu fiu invidioasă pe ei, să mă bucur de reuşitelele lor, să - mi dau viaţa pentru ei. happy
O seară plăcută!

| Razvanel93 a răspuns:

Sa fiu sincer cu persoana de langa mine, sa respect si sa incerc sa ajut persoana iubita, orice problema ar aveahappy