Pentru mine sa iubesc inseamna...um ...Eu nu am un iubit acum! Am 8 ani si-n Aprilie implinesc 9 ani.
Pe moment absolut "nimic"(daca ne referim la iubirea de o persoana)(ca asa sa zici ca-ti iubesti parintii sau un lucru e alta treaba). Poate in viitor o sa-mi schimb parerea.
Hm,intrebare cam dificila pentru. cei ce nu au iubit, sau poate cei ce cred ca au iubit...
Stii,iubirea nu are definitie,nu are forma,culoare,lungime,latime,greutate etc.
Stii cum se zice "iubirea adevarata o inatlnesti numai o singura data" Cred ca este adevarat,nu din ce-am trait eu,dar imi dau seama dupa ceilalti,de ex la parintii mei S-au casartorit,si sunt impreuna de mult timp,m-au facut pe mine,deci asta e iubirea adevarata,si exemple asa sunt multi altii.
Sa iubesc,avand in vedere ca am un frate mai mic,si ca-l iubesc enorm,si pentru. el chiar mi-as da viata,la fel pentru. parintii SAU rude apropiate,ff apropiate. Ca tin la o persoana nu e totuna cu a iubi, e diferit, sentiment de simpatie...Si nu as putea sa-mi dau viata,poate,nu stiu,nu am trecut printr-o asemenea faza.
Oricum,e ca si cum ai avea fluturi in stomac
Eu cred ca iubirea nu are varsta,si c-o intalnim la orice varsta.
Bun,dar nu trebuie sa facem obsesie ca aceea nu mai e iubire
Toata lumea iubeste si este iubit,d-asta nu ma indoiesc.
Oricum, sa iubesc si sa fiu iubita la randul meu, sa ajut si sa fiu ajutata la randul meu etc...:X
Nu pot exprima in randuri, si daca as exprima mi-ar lua mii si mii de randuri.
:*
Iubirea asta ce face din om
Bună!
Pentru mine să iubesc înseamnă să - i iert pe cei care îmi greşesc, să nu fiu invidioasă pe ei, să mă bucur de reuşitelele lor, să - mi dau viaţa pentru ei.
O seară plăcută!
Sa fiu sincer cu persoana de langa mine, sa respect si sa incerc sa ajut persoana iubita, orice problema ar avea