| Lacramioara7531 a întrebat:

Ce inseamna pentru tine un prieten?

Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

O persoana in care am deplina incredere, care ma ajuta la nevoie si care ma cauta cand are o problema. O persoana sincera, careia ii pasa de mine, nu ma vorbeste de rau, indiferent de defectle mele si care face tot posibilul sa ne intelegem, asemenea mie.

5 răspunsuri:
| George1510 a răspuns:

Ceva care nu exista sad

| dulkika a răspuns:

O persoana speciala din viata ta care te ajuta la binesi la greu, trebuie sa-ti alegi bine prietenii caci cei care te inconjoara nu sunt toti prieteni, ci amici.Prieteni poti avea 1, 2 maxim 3.

| 教皇 a răspuns:

Persoana careia ii pot spune orice fiind sigura ca nu mai spune nimanui, umarul pe care pot plange cand mi-e greu, persoana care ma face sa rad cand sunt trista si cel mai important cel/cea cu care imi petrec timpul liber.

| Aiicha a răspuns:

Pot spune ca un prieten pentru mine este mai important decat un alt membru al familiei pentru ca legatura nostra se refera la complementaritate, afectiune, sinceritate si nu la o legatura de sange.Prietenii adevarati sunt strainii care te ajuta fara sa ceara ceva in schimb, care te apreciaza si nu incearca sa te schimbe.Important e sa stii cum sa ii cauti si sa stii de care prieteni vrei. Tara e plina de "prieteni" falsi.

| crazycolor a răspuns:

Acea persoana care iti e mereu aproape, te sprijina, stie sa te fac sa zambesti. un sau o sora mai bine zis, si da, cum zice georgik... ceva ce nu prea exista

Întrebări similare