anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi, "A fi Sofisticat"?
Dau funda!

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Conform DEX
SOFISTICÁT, -Ă, sofisticați, -te, adj. (Despre limbaj, stil, aspect etc.) Căutat, artificial, complicat sau prețios; (despre oameni) care se manifestă artificial, complicat, prețios. – V. sofistica. Cf. fr. sophistiqué.

Dupa mine, o persoana sofisticata este o persoana ce PARE a fi ireala, o persoana care se dichiseste atat de mult atat la comportament cat si la fizic, ca uit asa fie ea, o persoana pretentioasa ce se considera a se afla mia presus de marea majoritate( ce este constituita de oamenii obisnuiti)

5 răspunsuri:
| DeeaDLove12 a răspuns:

A te imbraca sofisticat=elegant sa ai atitudine de doamna...nu e deloc genu meu:]]

| DN7 a răspuns:

A fi ciudat, sa aiba alt still de viata fata de ceilalti, mai ciudatenie, asta cred eu

| Alexici a răspuns:

A fi simplu, cu puțin orgoliu, cu un comportament demn să i se spună "sofisticat". Pentru pițipoancele din ziua de azi înseamnă să ai un decolteu cât mai generos, buzele cât mai roz, și tocurile cât mai înalte.

| DennySa660 a răspuns:

Sa te imbraci diferit, sa te machezi (intr-un mod unic)sa vorbesti intr-un anumit mod si nu cu toate persoanele doar cu cele,, importante, populare''. Cuvantul,, SOFISTICAT''nu ma defineste deloc.

| Differentx13 a răspuns:

Sofisticat? Hmm, deseori când aud cuvântul ăsta, din start mă gândesc la o piți#poancă =) sorry, sunt sinceră