| Andreiu68 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi fetele un baiat dragut? raspundeti si voi baieti... daca vreti. Eu spre exemplu nu stiu daca sunt dragut, chiar daca multe fete mi-au zis ca sunt dragut dar nu au vrut sa avem o relatie(nu am avut niciodata o relatie ).Am 1.73m inaltime si 16ani,brunet cu ochi albastri,tin la gluma, fac glume, sunt bine facut am 1an de sala,sunt cuminte(nu fumez,nu injur, nu ma enervez repede, respectos si putin golan(in sens ca stau cu grupul de prieteni 15-20 si bem urlam -stam la o scara de bloc- dar stau pana la 22:30-23:00 afara.Am ceva un defect daca fetele ma refuza asa,, pe banda,, si chiar daca mi-au zis ca sunt dragut si frumosel si se uita asa cu ochi dulci la mine...

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Raspund ca baiat, care a auzit niste pareri de fete, nu generalizez, dar zic din ce am auzit, si anume ca trebuie sa ai si putin creier ca baiat, si sa nu fi disperat, asa cum esti tu prin intrebarea asta.
Daca vrei s-o iei ca pe insulta, treaba ta, nu-mi pasa, dar zic ce se vede, ca esti un disperat dupa atentie, care posteaza o intrebare pe TPU ca sa se laude, si ca sa primeasca laude de la unele tute care daca vede un specimen de sex masculin sunt in extaz, mai ales daca li se spune ca este dragut.
Fa ceva util cu viata ta, si nu mai sta pe site-uri ca sa intrebi lumea cat de dragut esti tu, ca asta se considera ori disperare ori prostie multa.

| Andreiu68 explică:

Ps: Sunt sentimental, cat de cat romantic, nu sunt,, analfabet,, sunt la un liceu bun al 3-lea liceu ca rezultate din oras

| baf a răspuns:

Esti perfectlaughing daca aveai si 1.80 asa ..erai si mai perfectlaughing dar esti micut mai cresi tu... distreaza-te ..lasa relatiile..astea vin e la sine

| claudia511 a răspuns:

Probabil esti prea dragut, uneori fetele cauta "bagabonti". Pentru mine un baiat dragut e un baiat respectuos, inteligent.

| byabubu a răspuns:

Sunt fata si iti spun ce cred. Trebuie mai presus de toate sa fi respectuos si sa arati fetelor ca pot avea incredere in tine. Fa gesturi micute pe care alti baieti din jurul tau nu le fac de exemplu da-i geaca daca este frig, incurajaz-o si fa-o sa se simta bine in preajma ta... sa nu presezi niciodata o fata va vrea sa scape de tine.

| LoveYou7784 a răspuns:

Un baiat dragut se refera la multe
Dragut - la aspect
Dar ce conteaza cu adevarat este sa stie sa se comporte cu o fata, sa nu o faca sa sufere, sa o faca fericita, sa nu o insele cu prima care ii iese in cale. Daca un baiat facea toate astea e dragut 100% parerea mea