| florina_9096 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi o prieteni adevarata?batting eyelashesfunda pentru cel mai filozofic raspuns :X

Răspuns Câştigător
| IoanaBogdana a răspuns:

Doi prieteni trebuie sa fie ca un om singur, ei trebuie sa se ajute la bine sia la greu sa sa stie ca atunci cand ceva nu e in regula ei vor avea mereu un umar pe care sa planga, sa aiba incredere unul in celalalt sa se respecte. nu exista multi prieteni adevarati in aceasta lume. eu am crezut ca mi-am gasit un prieten adevarat dar cred ca am gresit.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prietenie adevarata:
-sa il sun la 3 noaptea si sa ii zic ca nu am somn
-sa nu se supere(sau macar sa se prefaca ca nu se supara) cand il sun la 3 noaptea si sa imi vorbeasca
-sa pierdem timpul degeaba facand planuri de viitor
-sa imi confirme ca nu sunt unica ciudata ce gandeste in dunga
-sa nu ma judece prea tare cand o dau in bara rau de tot
-sa aiba un sfat si o vorba buna si sa ma tina strans in brate in timp ce privesc cum fiecare corabie se duce la fund

| mgtow a răspuns:

Oare mai exista asa ceva? nu cred, cel mai bine e sa fii tu insuti si sa stii sa te ingrijesti

| TeoPT a răspuns:

Nu exista mai multe tipuri de prietenie. Ori e prietenie, ori nu. happy

O prietenie nu se sfarseste, daca se intampla asta inseamna ca nu a existat vreodata.
Prietenia este un dar pe care multi cred ca l-au primit, inainte sa il deschida. (Nu e luat asta de nicaieri. E facut de filosofu de minelaughing)

Parerea mea.

| Nicoleta a răspuns:

E greu de transpus in cuvinte.Prietenia inseamna atunci cand te simti in largul tau langa o persoana, ai incredere si stii ca si ea are incredere in tine.
Cred ca orice prieten adevarat te va dezamagi intr-un fel sau altul.Tocmai prin aceste experiente iti poti testa prietenia: fie renunti, fie astepti.

| anOnimăăăă a răspuns:

In fata unui prieten poti gandi cu voce tare :X

| Buh a răspuns:

Prietenia adevarata?
Un cuvant greu de explicat in cuvinte.Prietenia este exprimarea sincera a gandurilor si sentimentelor pe care le ai, ai cui sa le impartasesti.
Prietenul adevarat este persoana care vrea sa te vada, care este dispus sa te ierte mereu si sa ascunda de ceilalti slabiciunile tale.
Desi de multe ori noi uitam ca avem pe cineva langa noi, avem cui sa impartasim tristetea si bucuria.Si te iarta orice ai face.:X
Prietenia este un gand impartasit, o dorinta implinita, un vis trait!

happy

| GyeBaek a răspuns:

O prietenie adevara inseamna sa te intelegi cel mai bine, sa-i spui orice secret, sa ai incredere el, sa-l respecti.

| Lucaci a răspuns:

Pai ca sa iti gasesti cel mai bun prieten trebuie sai faci un test:
Sa te prefaci sau in caz ca esti in pericol cerei ajutorul si dac anul te ajuta inseamna ca nu este un prieten adevarat sau spune-i un secret asa slab si daca ii zice cuiva inseamna ca este un barfitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul impreuna si la bine si la rau