| DaReZon a întrebat:

Ce inseamna pentru voi Parisul?

9 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

Ca si semnificatie, Parisul ma duce cu gandul la..dragoste.Este obsesia multor femei, mai ales un sarut la turnul Eiffel.Ca si oras.mi se pare ceva nemaipomenit.Nu cred ca o sa zica vreodata cineva ceva de rau despre Paris.

| Anduta_1569 a răspuns:

Pentru mine, Parisul este un oras "magic".Un oras cu multe lucruri de vazut care impresioneaza privirile oricui..care inmoaie inima oricarei femei, dupa mine, si nu numai.
Mi-ar place mult sa ajung vreo data acolo..dar..cred ca voi ramane doar cu dorinta.straight face.din pacate.

| Ramona000 a răspuns:

Un oras foarte frumos

Răspuns utilizator avertizat
| valentino52 a răspuns:

E superb stateau indragostitii pe scarile de la Sacre Coeur cu paharele de vin in mana si admirau privelistea. La fel si la Turnu Eiffel. O multime de vizitat: Notre Dame, Luvru, Moulin Rouge (unde toata strada e plina de magazine XXX), la cativa km poti merge la Versaille, la Disney Land etc. Si nu mai fiti asa pesimisti ca doar visati sa ajungeti acolo nu aveti de unde sa stiti. Un zbor low-cost cumparat din timp e 100 de euro de persoana dus-intors pana la Charles-du-Gaulle.

| nimicitorul a răspuns:

Un loc foarte frumos, romantic mananci pizza cu iubitu(a) studiezi turnul, te plimb cu barca..foarte frumos.

| criiele a răspuns:

Un oras ca oricare altul da numa ca as merge cu iubitul acolo sa nu ma fac de ras

| AndreeeMariii a răspuns:

Paiii... pentru mine Parisul inseamna un oras, dar nu unul normal ci unul special, magic, orasul iubiriihappy.
Este foarte frumos si ar dori sa il vizitez:*.

| ilincutailincuta a răspuns:

Wow..am fost de 3 ori si pentru mine e un vis care s a realizat

Întrebări similare