Cred ca o persoana care te iubeste cu adevarat nu te pune sa alegi intre ea si prietenii tai, si tu daca iubesti cu adevarat o persoana, vei face tot posibilul sa impaci pe toata lumea. Ar trebui sa existe un echilibru, persoana iubita trebuie sa inteleaga ca nu e centrul universului tau, deci sa iti dea libertatea necesara. Intr-un cuplum, ambii trebuie sa faca sacrificii.
Prietenia pentru mine este foarte importanta, cu atat mai frumoasa cu cat nu prea dai de ea (despre prietenia adevarata vorbind). In ziua de azi se intampla des sa fii tradat, ignorat de prieteni.
Buna, in momentul de fata nu pot spune ca am o prietena cu care sa vorbesc orice, oricand. Nu am incredere decat in iubitul meu, cu el pot vorbi orice indiferent de subiect, el ma intelege si imi ramane aproape mereu . Nu prea mai exista prietenii adevarate sau cel putin n-am eu norocul sa am parte de asa ceva, oricum atata timp cat il am pe iubitul meu imi este de toate, si prieten cel mai bun, si iubit, si frate mai mare si de toate. p.s avem o relatie de 5 ani jumate
DA, eu as lasa prietenii pentru persoana iubita, am facut asta acum ceva timp pentru ea, dar ea nu a facut asta pentru mine, punea prietenii pe primul loc si eu am fost lasat pe locul doi
Buna.Pentru mine mi se pare ca prietenia e o legatura stransa prieteni adevarati nu te lasa balta. Dragostea este iubireapentru o persoana.Nu asi lasa deoparte cei mai buni preiteni pentru persoana iubita deoarece orcand poate persoana iubita sa ma paraseasca dar prieteni adevarati vor fi mereu alaturi.Pa,pa
Buna! in primul rand sunt 2 lucruri pe care trebuie sa stii sa le separi foarte bine.Pretenia este un lucru foarte important(daca ai un prieten intr-adevar loial)si nu poti trai fara prieteni dupa parerea mea, iar dragoste fara doar si poate este cel mai important lucru in viata.Eu nu as renunta la prieteni, ci as incerca sa creez o legatura intre persoana iubita si prietenii mei, astfel incat sa fim cu totii bine.
Nu mi-as lasa niciodata prietenii pentru persoana iubita.Un prieten este pentru totdeauna.
Prietenia din punctul meu de vedere se arata prin fapte.O prietena buna pentru mine este aceea care imi e aproape,ma asculta,ma intelege si imi da sfaturi,aceea care rade,dar si se intristeaza alaturi de mine, care stie sa ofere ceea ce primeste (sinceritate,incredere,bunatate s.a) si care este dispusa sa ma asculte oricand am nevoie,indiferent de ora. Dragostea-sunt multe definitii pentru dragoste, dar pentru mine este un sentiment, o privire, un zambet si fericire cand vorbesti, vezi si auzi persoana iubita.Este intr-un fel inexplicabil acest sentiment pentru ca ori de cate ori il privesc pe el zambesc si sunt fericita ca il am. Cei mai buni prieteni...o mica intamplare a mea nu de curand : 2 persoane pe care le consideram bune prietene au intervenit in relatia mea,au acuzat astfel incat sa ne desparta, neavand dovezi decat,, ticluite" am ales sa inchei relatia de prietenie cu ele si l-am crezut pe el in situatia aceasta. Deci da, mi-am lasat si mi-as lasa prietenii pentru el, atata timp cat merita.
Nu poti sa compari ceea ce simti pentru prietenii adevarati cu ceea ce simti pentru porsoana iubita.sunt 2 lucrucri complet diferite si avem nevoie de ambele. daca cineva te iubeste cu adevarat nu te va pune sa alegi
Nu, pentru ca persoana iubita pana la urma pleaca, pe cand prietenii iti raman alaturi...
Bya132 întreabă: