| IcsD a întrebat:

Ce inseamna pentru voi site`ul "TPU" (mai ales pentru experti)? Si cine a creat acest site?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, eu sunt pe acest site cu scopul de a ajuta pe cei care au nevoie, e bine sa fim de folos celor care intreaba, nu sunt experta si nici nu prea ma intereseaza, pentru ca imi face placere sa ajut, de asemenea, cand am si eu nevoie de ajutor, de un sfat, o parere, ceilalti imi sunt de folos, si formam o echipakiss

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru mine TPU a raspuns unei vechi dorinte, aceea de a da raspunsuri in problemele medicale care ii framanta pe oameni si pe care medicii cu care vin in contact nu au timp sau disponibilitate sa le lamureasca.
Din cate stiu, acest site este ideea lui Catalini Tenita, care este si persoana care l-a infiintat.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Site-ul a luat fiinta la 25 noiembrie 2008 iar fondatorul este Catalin Tenita (Catalinten). Este un site in care membri acestei comunitati se ajuta intre ei neconditionat dupa cum spune si numeleTotiPentruUnul.

| alexdop21 a răspuns:

Asta e o comunitate mica de oamnei, ce incearca sa asculte si sa dea raspunsuril problemelor celorlalti useri de pe site. Fiecare intrebare isi are raspunsul, si pana acum nu am vazut prea multe intrebarii care sa aiba un singur raspuns, ceea ce insemna ca userii de pe site chiar vor sa ajute pe cine pot, si se implica in problemele altora, ceea ce te sfatuiesc si pe tine, daca stii sa raspunzi unei intrebarii, raspunde, poate raspunsul tau este corect si folositor, dar daca nu stii raspunsul, nu raspunde doar de dragul de a raspunde, pentru ca nu ajuti pe nimeni cu asta, si mai mult enervezi decat sa ajuti. Oricum site-ul mai are si un alt domeniu, cel de chat, il gasesti sus langa raspunde primul, si acolo poti cunoaste useri in timp real, ceea ce insemna ca iti faci prietenii de pe site si afli noutati.

Întrebări similare