Un lucru frumos pentru cine o descopera, pentru mine e nimic, e 0, dar cred ca sunt persoane care au parte de ea, nu stiu...
Prietenia e cel mai frumos lucru care poate apărea între 2 sau mai mulţi oameni, lucru special, de încredere, dragoste, afecţiune, un lucru care l-a realizat D-ZEU cu noi pentru a nu ne simţi singuri pe Pământ.Un prieten adevărat te va lasă să plângi pe umărul lui, să spui toată durerea, iar atitudinea lui va face cât milioane de cuvinte.Un om cu prieteni e un om binecuvântat, un om norocos.
Este o relație afectivă și de cooperare între două persoane. Este un sentiment de simpatie, respect, afinitate reciprocă ce leagă două ființe umane.
Prietenia, păi acel sentiment asemănător cu dragostea, dar o dragoste ca pentru un frate, o mamă. Prietenia este cel mai frumos lucru, între 2 persoane, cu aceleași interese, care se înțeleg una pe alta și se asprijină indiferent de situație. Atunci când ești rănit de cel/cea mai bună prietenă simți că un cuțit îți străpunge inima, dar tocmai asta e esența prieteniei, să-ți dai seama că nu poți pune capăt la tot, că trebuie să mergeți înainte, să rămâneți împrună. Prieten e cel care nu este neapărat de aceeași vârstă sau gen și este alături de tine fără alte interese.
Sper că te-am ajutat, pa pa!
Prietenia dintre doua persoane inseamna ca te poti baza pe celalalt mereu si oricat de mult ati sta despartiti nu se schimba nimic intre voi.
Pentru mine, prietenia, alaturi de familie, inseamna intr-un cuvant ''totul'' /Respectul si ajutorul reciproc pun bazele unei prietenii adevarate.