Intrebarea e cam veche dar poate vezi raspunsul. Deci exista mai multe tipuri de instabilitate phihica iar oamenii care sunt considerati ca avand afectiuni minore, sa le numesc asa, de catre phihologi sunt mai intleigenti. De exemplu depresia duce spre inteligenta din cauza ca explicatii si chestii. Nu la toate tipurile de instabilitate phihica cred ca se aplica faza cu inteligenta. Nu lua niciodata o explicatie ca "nebun" eu sunt instabil de tip sadic. Am anumite trasaturi din aproape fiecare. Am scapat de una explicand cu logica. Iar ca plangi, ca te enervezi etc nu inseamna ca esti instabil phihic si eu eram asa prost dar faza e ca inseamna total altceva. Nu e ceva neaparat grav decat daca ajungi sa vrei control total si sa le zici la oameni ca nu comanda ei cum e mama. Vezi si tu pe internet. E ceva articol care explica si ce inseamna. Sentimentele nu cred ca au prea multa legatura cu instabilitatea ta phihica.
Ceva gen nebun, dar nu neaparat. Imaginaza-ti cum ar fi o persoana stabila psihic. O astfel de persoana si-ar pastra calmul in situatii critice, nu s-ar lasa influentata usor de vorbe, nu s-ar sinucide dupa o despartire, adica e o persoaba puternica psihic. O persoana instabila psihica este cam opusul. Dar Vescan se referea probabil la un anumit grad de instabilitatea. Cel mai grav e cand omul e nebun, dar un om instabila psihic este mai mult o persoana in drum spre nebunie, de exemplu nu face fata stresului si ia la bataie pe cine prinde.
Ugh >.> eu cunosc o persoana care zice ca e psihic instabila, dar mi-a zis ca... ziua se distreaza nu stiu ce pana ajunge akas si incepe si plange, stiti simi tot zice ca nu mai face fata la cate are pe cap, da nu vrea sa se sinucida, pur si simplu se distreaza afar nimeni nu zice ca ar avea ceva sau ashah, si acas plange >.> wtf >.>
si o cunosc foate bine pe fata, si ea chiar nu vrea sa se sinucida, adica nu o duce mintea la asa ceva, >.> weird nu? kay pai mersi guys ^^
Alkatraz întreabă: