| popana a întrebat:

Ce inseamna sa ai prieteni?/

Răspuns Câştigător
| Mihaela_5801 a răspuns:

In zilele noastre inseamna cineva care e linga tine numai atunci cind e spre binele lor cind au nevoie, cineva care e gata mereu sa te tradeze cineva care nu te va ajuta la nevoie cineva fals, cineva impocrit! Nu mai exista rpietenie sincera si devotata!

6 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Inseamna, sa ai pe cine te sprijini atunci cand esti in situatii triste, sa ai cui te plange, sa ai pe cineva aproape inseamna foarte MULT!

| Graphee a răspuns:

Bună popana,
Depinde ce fel de prieten, doar cu numele sau adevărat.
Pentru mine a avea un prieten adevărat înseamnă fericire, deoarece am cu cine să discut diferite probleme, cum mă simt eu în acel moment şi de ce, şi dacă cineva te înţelege, te simţi oarecum 'eliberat' de griji. Când am un sprijin, cineva pe care mă pot baza, simt linişte. Iar dacă ar fi de m-aş certa cu respectivul, aş lăsa de la mine şi desigur dacă el este cu adevărat un prieten adevărat şi acela ar lăsa de la el. Iar prietenia înseamnă foarte mult pentru mine. Ei sunt cei care râd/plâng alături de tine. Odată am scris într-o compunere, că prietenii adevăraţi sunt îngeri veniţi pe Pământ pentru ne a alina suferinţele, ca şi părinţii.

O zi splendidă tuturor, vă urez.
Şi un călduros La Mulţi Ani de 1 Iunie!

| ankadella a răspuns:

Prietenii sunt cei care te sprijina,plang cu tine,rad cu tine, stau cu tine si fac lucruri minunate impreuna cu tine. daca nu ai prieteni, nu esti fericit si nu simti afectiune. PRIETENII sunt niste persoane speciale straight face

| XMaDiKaX a răspuns:

Sa ai prieteni inseamna sa ai un sprijin si o persoana care sa fie mereu alaturi de tine.Sa va spuneti secretele,sa va plimbati, sa fiti o echipa, nedespartite.Prietenii adevarati mereu vor crede in tine si te vor ierta.Dar si noi trebuie sa avem grija de ei. Fara prieteni te simti ca o frunza ofilita intr-un copac dezgolit.E bine sa ai mai putini prieteni dar toti sa fie adevarati.Prietenii au o multime de lucruri in comun si mereu sunteti impreuna.pup

| tdeea6 a răspuns:

Sa ai prieteni nu inseamna neaparat cineva cu care sa iti ocupi timpul sa ai prieteni inseamna sa ai langa tine niste persoane pe care sa stii ca te poti baza, sa stii ca iti vor fii mereu aproape si nu te vor parasi la probleme, sa fie sinceri si sa puteti impartasi unele serete si sa fii sigur ca acestia ii vor tine, sa stii ca nu te vor parasi si vor fii mereu langa tine

| popana explică:

Am pus acesta intrebare deoarece as vrea sa vad daca voi ati trecut prin multe lucruri cu prieteniii si implace raspunsul lui mihaela voua nu?

Întrebări similare