| PDM2000 a întrebat:

Ce inseamna sa fii optimist?

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Să te gândeşti că totul va fi mereu bine şi niciodată nu se va întâmpla ceva rău.
Exemplu: cineva drag face un accident şi trebuie operat. Tu te gândeşti „Totul va fi bine, va ieşi din operaţie şi vom fi foarte fericiţi."
Aşa eşti optimist, dar dacă te gândeşti „(Dacă) va muri? Ştiu că nu va supravieţui. Ce mă voi face fără el?"
Lămurit-u-te-am?batting eyelashes

| Amalia a răspuns:

Sa gandestii pozitiv.Sa vezii partea buna a lucrurilor.
Iar pesimist e exact opusul.
Baftaa

| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a răspuns:

Sa privesti dincolo de capriciile lumii, sa crezi ca lucrurile vor lua o turnura pozitiva. happy xoxo

| Angel_8830 a răspuns:

Adica sa vezi mereu partea buna a lucrurilor sau cum mai zic unii sa vezi partea plina a paharului, sa nu te intristezi cand se intampla ceva rau si sa incerci sa treci peste. Viata merge inainte!

| tauruss a răspuns:

Adica sa te gandesti la cei mai bun de exemplu:am sa nota mare am sa te intrec, cand vezi ca o numaratoare se termina si trebuie sa faci o proba ceva fi optimist adica ca vei reusi multi cand vad ca nu mai au timp se lasa batuti dar daca continui pana la capat poate vei reusi!
deci funda?

| aumih16 a răspuns:

Sa vezi ca viata nu e chiar atat de grea pe cat crezi tu ca este nu e sfarsitul doar ca se intampla niste lucruri pe care niciodata nu credeai ca le vei avea asa ca viata este frumoasa niciodata nu a fost bine a fost si rau dar doar asa ne dam colo seama ce fel este viata ca uneori poti fi sus alteori poti fi jos dar noi trebuie sa mergem inainte asta este vrem nu vrem din pacate doar asta putem face trecutul nu ne mai putem intoarce la el ce a fost a fost nu il putem schimba dar ne amintim si de el cand ne este greu in viata mai ales pozele video care le avem pastrate ca amintiri doar asa ca in rest trebuie sa mergem mai departe pentru ca evident timpul nu asteapta pe nimeni din pacate el isi continua cursul asa cum stie el mai bine

| PDM2000 explică (pentru aumih16):

Da ei bine mulțumesc, in timp am învățat ce este optimismul, întrebarea era din 2011 laughing)))

| balanicaionutzu a răspuns:

Sa gandesti mereu pozitiv big grin

Întrebări similare