Inseamna.
Inceputul cunoasterii, maturitatii si a multor intamplari bune si rele.
Adolescenta,ceva care a trecut de mult,in care as avea multe de schimbat in unele privinte,in altele nu,daca m-as putea intoarce in timp,dar si ceva frumos,cu vise multe ca orice tanar.
La restul, nu vreau sa ma mai gandesc, deoarece erau alte timpuri(
politic nu m-a afectat cu nimic) si eu fiind o fire mai rebela, mereu aveam treaba cu normele stricte din societate si scoala, dar si cu "mintea ingusta" a unor profesori.
Adolescența reprezintă perioada de tranziție de la copilărie la maturitate! De asemenea, adolescența este cea mai frumoasă perioadă din viață, și totuși cea mai tristă.
Te simți singur, neînțeles, urât, rău, nașpa, melancolic, te simți ca ultimul om de pe Pământ.
Toți trecem prin acest capitol nou al vieții pentru a deveni maturi, pentru a ne simți responsabili de faptele noastre!
Adolescența pentru mine înseamnă o simplă perioadă ce mă va marca pe viața. În acest timp voi descoperi cine sunt, ce vreau, cine vreau să fiu. Și cu toate astea, voi încerca să nu-mi irosesc adolescența nefăcând nimic, mă voi bucura de viață!
O perioada de imaturitate totala, stari anxioase, multe intrebari fara raspuns dar au fost si momente speciale pentru care m-as mai intoarce in timp sa le retraiesc.