| Kindly a întrebat:

Ce inseamna termenul de femeie "vampa"? laughing

8 răspunsuri:
| Lucix a răspuns:

Din ce am inteles ins "curva" "curva de lux" "fete super frumoase dar curve". Asta este explicatia unui prietenlaughing(nu cred ca asta inseamnalaughing.

| Ambassaderåd a răspuns:

Pentru barbati termenul lingvistic adresat unei femei curve. Ce ai place viata in compania barbatilor in situatii amoroase ce duc la utza, utza laughing daca ma intelegiwinking mai e denumita si parasuta, suka[ in ruseste sau kurwa], femeia oricui. laughing asta e defenitia laughing

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Inseamna o fata/femeie rea, sireata:p
funditabatting eyelashes?

| Dariana a răspuns:

O femeie "vampa" este o femeie fatala, irezistibila, frumoasa, senzuala si violenta.De obicei termenul se foloseste pentru actritele de cinema care joaca rolul femeilor cu trasaturile de mai sus.Intr.un final e o femeie care stie sa se faca simtita.happy

| Ambassaderåd a răspuns:

Maih Dariana, si cand o baba zice de una tanara care o vede sarutandu-se cu un barbat si arata ca de pe centura -vampa. aia inseamna ca e actrita? lol. wake up! aicea e termenul de fufa cu picioarele in y! ai place viata! asta e!

| Libelle a răspuns:

Vampa e o femeie...cu un comportament si stil iesit din comun, vulgar.
e unul din cuvintele mele preferate, le zic vampe la cele pe care le consider curve in general.se imbraca indecent, se machiaza foarte strident pe zi, exact ca alea de pe centura, si arata ca naibii de fapt, fara pic de bun gust.toate astea pentru a atrage barbatii de fapt.

| Alexandru_Mihaela_1975_MJXs a răspuns:

Verifica dex-ul, vampa este femeia fatala...

Întrebări similare