| Ralucutsa a întrebat:

Ce inseamnapentru voi prietenia?
Raspunsul cel mai convingator va primi funda

Răspuns Câştigător
| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Prietenia este un lucru sfant! Care il simti pentru o persoana care ti se pare ca e deosebita.Care te ajuta la bine si la greu! Care te sustine! Prietenia nu se cumpara!

18 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Una din marile fericiri ale acestei vieti este prietenia si una dintre fericirile prieteniei este aceea de a avea cui sa impartasesti un secret! Un prieten este acela care are aceiasi dusmani ca si mine!

| ing. a răspuns:

Pentru mine prietenia inseamna totul. Fara prieteni adevarati as fi ca un nimic.Sunt multi care se dau prieteni, dar nici nu stiu daca pot sa ii numar pe degetele de la o mana pe cei adevarati. Cand am probleme, am pe umarul cui sa plang, am la cine sa ma descarc. E ceva reciproc. M-am certat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, care s-a distantat mult de mine. M-am simtit groaznic.Acum e bine, dar tot ma simt vinovata. Prietenii adevarati sunt alaturi unul de celalalt si la bine si la greu. Si infrunta toate obstacolele impreuna. Impreuna cu prietenii nostri suntem mai puternici, si ei ne ajuta sa fim mai buni.
happy

| viiooVe a răspuns:

Prietenia adevarata dintre doua persoane e ca si doua fructe ce se "nasc" unite, chiar de sunt despartite amintirea va spune mereu ca niciodata nu vor gasi o pereche pe masura celei cu care a fost impreauna inca din primele momente ale vietii.By Cak3 pentru. my BFF.Luv you ShuV'!

| alone a răspuns:

Pentru mine e unul dintre cele mai frumoase sentimente p care le poate simti o fiinta umana e akel sentiment c t face sa uiti pentru o klipa d tine si sa al ajuti p cel care are nev d tine, e un sentiment c aduce oamenii la un loc si ai poate face mai bunii happy

| εїз Ir εїз a răspuns:

Mi se pare ca a avea un prieten este ceva rau.In viata nu trebuie sa ai in viata in nimeni incredere, doar in tine.Nu poti sa cunosti niciodata un om.Are totdeauna secrete de ascuns, ca doar nu ti le poate spune pe toate. Un prieten il consideram noi, dar nu este.Fiecare,pentru el, este cel mai bun si cel mai care...nu stiu cum sa ma exprim...este cel care nu greseste niciodata.si de aceea apar certuri intre "prieteni". deci, asa este. tu nu gresesti.Numai persoana pe care o consideri "prietena sau prieten".

| rockaholic a răspuns:

Nu exista. toti cauta prieteni care la randul lor cauta prieteni.

| Elle2117 a răspuns:

Prietenie nu poate fi explicata.Traiesti cu ea in fiecare zi. E ca si aerul.Il respiri dar nu iti dai seama.Prietenia e ca si sarea-n bucate.
Dar se stie un lucru: prietenia este divinawinking

| silver19 a răspuns:

Ceva ce nu exista!

Răspuns utilizator avertizat
| ANoNim_7814 a răspuns:

Tot ce e mai frumos in viata:X
fara prieteni nu poti trai. pentru ca ar insemna sa traiesti singur:X
prietenia e un sentiment nobil de care au parte multi oameni love struck
sa ai prieten[i]... e cel mai frumos lucru.ai cu cine vorbi despre ce simti ce vrei sa faci etc.
te poti distra oricand:X
doar ca prietenia se poate destrama oricand daca nu esti atent/a la cel mai mik detaliu happylove struck

| tpuguru a răspuns:

Pentru mine, prietenia este cea mai de pret valoare. Prietenul drag repreinta dupa mine o persoana in care ai incredere deplina, care te ajuta la rau, se bucura de bucuriile tale, se intristeaza de supararile tale, este alaturi de tine oricand ai nevoie, gata sa iti intinda o mana de ajutor. daca vrei o definitie mai exacta: Prietenie = fidelitate, ajutor, fericire si bucurie intre doi oameni care se distreaza impreuna.

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Acum prietenia mea cu a ta este o MARE prostie!

| naviDIabLO a răspuns:

Nimic

| cornculapte a răspuns:

Ceva ce nu am gasit inca in adevaratul sau sens. Desi sper sa gresesc decat sa fie adevarat.

| AaNnCcUuTtZzAa a răspuns:

Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane.
Prietenia mai inseamna si un lucru sfant care poate dura o viata intreaga sau... doar cateva minunte. Iar ca sa poti "cladi" o prietenie adevarata, dureaza ani dar ca sa o poti pierde poate dura si o secunda.

| Adddddddddda :-x a răspuns:

Pai. o prietene ii ceva foarte special :-x dupa parerea mea happy adica. ii un sentiment acolo care il pastrezi toata viata daca ai si cu cine pentru ca o prietenie trece si prin foc daca ai cu cine love struck daca sa spunem ai o prietena/prieten cel mai bun :-x nu se va compara nici o data cu iubitul/a ta. pentru ca chiar daca ai o relatie foarte buna cu ea/el nu ii poti spune acelasi chestii exact la fel si in cazul meu nu pot vb la fel de ex. cand sunt cu cea mai buna prietena a mea ii totu` ok :-x perfect. dar si daca asi fi cu iubitu` nu m`asi putea desfasura la fel. sau no e ceva care daca la un momendat vezi ca prinde radacini deja stii si mai ales simti asta si sti ca ai pe cineva la orice ora oriunde care te va ajuta mereu sau cel putin iti va da un sfat cu care sa ti se imbunatateasca situatia sau ziua! kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten se goseste foarte rar...asa ca daca ai un prieten care ti-a fost alaturi de tine la bine sau la rau acela il poti cons un frate!

| TheButterflyEffect a răspuns:

Prietenia... Prietenia e ceva magic. E aproape ca iubirea. Persoana care iti e aproape, care te sprijina, care te iubeste ca pe un frate/sora. E persoana care nu te lasa la greu, cand ceilalti "prieteni" fug. Este persoana care iti este aproape zile bune, zile rele, facand toata durerea sa dispara.Este persoana care cedeaza pentru tine. Este persoana care te iubeste cu adevarat!