Am pus intr-o sticla carbit si am legat-o de o pisica
din pacate a sfarsit arsa si in aer buuuum!
Pai abia ma mutasem si era iarna.cand sa ies din bloc sa ma duc si eu afara cu cei de pe acolo.sa fac cunostinta cu ei. bufff in fund fix cm ies din scara.si partea frumoasa a fost ca erau toti acolo.ehh am terminat razand cu toti.de mine
eram afara acolo unde ma mutasem si mergeam la o partida de fotbal cu niste prieteni.si iese un mos ticnit cu un cos plin de cutite si incepe sa arunce dupa noi noroc ca nu nea nimerit
eram cu o prietena acasa la mine si eram singure.stateam la bloc la etajul 10 si ce ne trece prin cap...sa umplem baloane cu apa si sa le dam in cap la oamenii de pe strada.am umplut noi baloanele le-am aruncat in cap la vreo 2 pers ce au avut ghinionul de a se nimeri fix in fata blocului si cand sa mai aruncam scoate capul pe geam mama prietenei mele(statea in bloc cu mine)si bufff balonu in cap la eade atunci nu a mai lasat-o la mine
Buna, hazlie intrebarea 10 pentru ea
- a fost odata cand iesise o baba la balcon. Se uita la noi cu o privire de mort, dupa ce am observat asta, a inceput sa tzipe la noi, ca de ce stam la balconul ei, si ca de ce facem prostioare, ca cica ne ia de ureche si ne duce la mami, atnci ne amintiseram ca cineva aruncasera cu niste cartofi in noi, cartofii inca erau pe jos. Luam noi cartofu, si dam in geam la baba, pana cand iesise, si atunci cand venise iar la balcon, Andrei daduse cu un cartof, crezand ca nu mai venea baba, si a nimerit-o in cap mama ce am ras, ce se vaita baba
- Treceam pe aleea unei prietene, cand observam noi vechea fabrica de legume ( care ziceau multi ca e bantuita ) Stam si ne uitam la ea, pe cand se deschide un pic geamu si au iesit niste porumbei mama am facut infart
Era o baba, care are probleme pshihice, si mergem noi la ea( era imbracata ca de iarna (era vara ) iar iarna se imbraca de vara ) ( e pe invers ) )))))))))))), asa si, o intrebam noi, cati ani ai babuto?
Baba: Am 81 de ani si 98 de luni
Noi : Aoleo, ce batrana sunteti, da nu va e cald?
Baba : Sa fiti iubiti cum sunt eu, eu sunt vedeta la strainatate, acolo.
Noi: ( avea niste sacose in maini ) Vreti sa va ajutam cu sacosele?
Babe: Ce pistoale? eu nu am pistol. Sunt nevinovata ) mama, inca traieste baba si azi radem de ea )
Ryuuzuka întreabă:
anonim_4396 întreabă: