| danutza_1942 a întrebat:

Ce intelegeti prin prietenie?

8 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Legatura stransa dintre 2 persoane. In aceasta relatie trebuie:respect, intelegere, sustinere, dragoste ...etcwinking
Prietenia este cea mai fascinata chstie. oare ce ne-am face fara aceasta? Am fi nevoiti sa stam singuri si sa ne simtim si mai singuri...
O relatie de baza care se creeaza indiferent de voia individului.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Prietenia este un dar pe care multi nu stiu sa-l aprecieze.

| lolavanity a răspuns:

Prin prietenie înţeleg ceva ce nu prea mai există în ziua de azi.
Poţi avea ca prieteni 2 persoane maxim... Acum toată lumea e pe interes şi'ţi găseşti foarte greu nişte persoane care să fie alături de tine şi la bine şi la greu.
Prieteni nu'ţi sunt neapărat acele persoane, care în nişte situaţii cruciale te ajută, ci acele persoane, care când ai nevoie de ele la chestii minore, te ajută aşa cum pot ele.
Persoanele care sunt mereu sincere cu tine, şi te susţin în ceea ce faci, care nu te vorbesc pe la spate şi care te acceptă aşa cum eşti.

| ruxi a răspuns:

Prietenia este cel mai frumos lucru dupa parerea mea; x. a avea un prieten inseamna a avea incredere in el [ sa ii spui toate secretele si sa stii ca nu mai zice la nimeni], e persoana care si-ar da viata pentru tine, e fiinta cea de mai de pret din lume, cu care poti vorbi deschis, despre orce, cu toate ca mai exista si certuri, dar o prietenie trece si prin focwinking

| BornFree a răspuns:

Ajutare, bunatate, iubire si neitelegeri mici

| adelynaa a răspuns:

Prietenia este cel mai de pret lucru
in ziua de azi greu gasesti o adevarata prieteniesad
exista in totdeauna invidie mai ales intre fete
prietenii la greu se cunoaste

| Cătălin978 a răspuns:

O persoana care ti-e mereu alaturi, tu si el va ajutati reciproc si la bine si la greu.

| floristok a răspuns:

A avea un prieten este cel mai frumos lucru din lume... el este la bine si la greu alaturi de tine si te ajuta sa depasesti anumite momente neplacute din viata ta