Arta. E cam greu sa descriu arta. Stiu ca suna stupid, dar aud zilnic incolo si incoace detalii despre arta, oameni care cred intr-adevar in puterea artei de a schimba lumea.
Eu una desenez, si desenez mult, dar nu m-am gandit niciodata, pana de curand, ca as putea transmite un mesaj prin desenele mele. Mi s-a spus, insa, ca un desen in care nu este pusa o parte din inima nu are suflet, e doar o foaie desenata, mazgalita. Si asa este. M-am dus acasa, dupa discutia cu respectiva persoana, si m-am uitat la tot ce desenasem pana atunci. Nu am primit nicio vibratie emotionala, nu m-a impresionat nimic.
Cred ca arta adevarata inseamna mai mult decat poate omul sa exprime in cuvinte. E ceea ce omul simte...
Marcell, tu chiar nu ai un minim de bun simt? E a doua oara cand am sa te raportez pentru plagiere. Sper sa se ia niste masuri. Inteleg sa dai o sursa cand e vorba de ceva tehnic; din moment ce lonelyshadow intreba ce intelegem noi prin arta, daca nu esti in stare sa ai o opinie personala, mai bine te abtii. Sursa citatului tau: http://my.opera.com/rette-mich/blog/2009/08/25/ce-inteleg-prin-arta
Ceva special si unic . ceva prin ce ne revarasam sufletu ( asa zice profesoara mea de desen " uitati-va cum isi revarsa sufletu prin pensula ) ce sa facem ii artista