Hmmm,eu de obicei sunt o fire vorbareata,mai ales cu fetele (mess facebook,realitate) poti sa pui intrebari despre trecutului lui.ce ii place sa faca.ce nu ii place sa faca.ce muzica, filme, chesti de genu poti sa intrebi, dar eu zic sa va intalniti mai mult in realitate, ai sa vezi ca o sa aveti ce vorbi.Succes.
Trebuie sa stii mai multe despre familia lui, cum invata la scoala, ce vrea sa fie cand va fi mai mare, ce ii place sa faca, ce obiceiuri are... Intrebarile sa fie mai pe ocolite nu direct.
Buna,totul vine de la sine. daca va placeti amandoi. daca aveti conversati ceau cf? uite bine, tu? si gata.e cam sec..s.ar putea sa nu te placa(mess, facebook) dar in realitate totul vine de la sine..fii normala ca si cu prietenele tale, prieteni tai..nu e mai presus decat tine cu nimic, e om si el.Bafta
Chestia e ca suntem impreuna de o saptamana si vreau sa-l cunosc mai bine si nu mai stiu ce intrebari sa-i mai pun.
Mersi! Vom iesi maine seara la un film. M-ai ajutat mult
Hmmm,eu de obicei sunt o fire vorbareata,mai ales cu fetele (mess facebook,realitate) poti sa pui intrebari despre trecutului lui.ce ii place sa faca.ce nu ii place sa faca.ce muzica, filme, chesti de genu poti sa intrebi, dar eu zic sa va intalniti mai mult in realitate, ai sa vezi ca o sa aveti ce vorbi.Succes.
Dacă vrei să-l cunoşti mai bine atunci ar trebui să vă intâlniţi. Doar tu ştii ce-ţi doreşti (sau ar trebui să ştii) şi în funcţi de asta şi de situaţie pui intrebarea.
Vom iesi maine la un film
Chestia este ca suntem impreuna de o saptamana si vreau sa ne cunoastem mai bine. Vorbim in fiecare zi pe facebook si nu mai stiu ce intrebari sa-i pun.