| ea_5657 a întrebat:

Ce intrebari nu suportati sa va puna cineva?

Răspuns Câştigător
| Spufff :x a răspuns:

stau cu un grup de pe la 12 pana la vreo 10 seara. si se trezeaste unu "destept " sa intrebe "si ce.ati mai facut azi?" straight face. de parca n`ar sti ca am stat toata ziua afara cu el straight face

16 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

"ai inteles?" rolling eyes
horrible.

pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Intrebarile gen :'' Nu-i asa ca? '' in cazul in care vedem lucrurile in mod total diferit. Apoi mai sunt intrebarile legate de aspecte personale, de intimitatea mea pe care nu sunt obligat sa le fac publice. De ce sa ma intrebe ceva cand ei stiu ca de obicei lumea nu face publice aceste aspecte nu pot sa inteleg. Daca suntem prieteni da, dar de obicei intrebarile indiscrete ti le pun oamenii rautaciosi care urmaresc mereu ceva.

| Libelle a răspuns:

Nu ma deranjeaza nicio intrebare.
ce ma deranjeaza e sa mi se puna de doua ori.
e clar ca persoana care m-a intrebat nu a tinut minte ce i-am zis si e complet dezinteresatastraight face

| Cσσкiє a răspuns:

"De ce nu vorbeşti cu mine?"

| JustMe a răspuns:

Urasc sa ma intrebe cineva: esti virgina? Pana la urma e treaba mea, nu a lor.

| georginika a răspuns:

Pe mine ma enerveaza cand cineva ma intreaba "La ce te gandesti? "straight face

| Didw a răspuns:

Buna.
Pe mine ma enerveaza cu " Ce mai faci?! " atunci cand acea persoana vede foarte clar ce mai fac. Sau mai e " Ce mai zici?! " atunci cand vorbesc cu ealaughing. E penibil!

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Imi dai nr tau de telefon!?

| FoXy a răspuns:

De ce?

| Xonia a răspuns:

"ce mai zici"
"ce mai faci"
"de ce esti suparata"(la persoanele care nu le pasa)

| ForgottenNobody a răspuns:

"Si ce mai zici?"

| Lolo_3214 a răspuns:

Iar esti nervoasa?laughing

| Anakatsu a răspuns:

Intrebarea e cam prost spusa laughing. parerea mea

| Crucified a răspuns:

"Ce faci?" Deci pur şi simplu n-o suport. Şi nu-mi place să răspund la ea cu "bine", pentru că sună absurd. Prefer să răspund cu "stau, merg, mănânc, mă cac etc."

"La ce te gândeşti?". Nici p-asta n-o suport.

"Dormi?". Asta-i printre cele mai idioate întrebări pe care mi se pun. Ce rost mai are să mă întrebi dacă dorm din moment ce eu mai şi visez? Că oricum nu te aud.

"Ai venit?". Întrebarea asta mi se pune des, mai ales când vin de la cumpărături cu pâinea-n sacoşă.

"Mai ai ceva la pachet?" Doar colegii mă iau cu întrebări d-astea. Nu-mi prea place să împart mâncarea cu cineva. Primeşti un covrigel d-ăla la pungă doar dacă-mi eşti prieten! Ok?

"Eşti cumva supărată?". Dacă mă vezi puţin mai obosită şi plictisită nu înseamnă că-s supărată.

Şi cred că mai sunt...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ce ai?" "De ce esti suparata?" "Ai patit ceva?". Pe 90% din cei care intreaba asta nu-i intereseaza cu adevarat motivul.Doar intreaba sa se afle in treaba sau sa aiba un nou subiect de barfahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate kilograme ai? e insuportabil si cand le zic ca am 50 spun ca nu e adevarat ca cica sunt mai slaba