| DarthRevan a întrebat:

Ce iti trebuie pentru a avea prieteni buni,prieteni cu care faci mai mult decat sa bei, sa fumezi si sa e distrezi? Cum iti pai face prieteni foare apropiati de viata, gen sa fie un fel de a doua familie pentru tine?

Răspuns Câştigător
| MissMoon a răspuns:

Acest gen de relație nu se poate dezvolta dintr o data.Cu timpul cei ce rămân îți vor fi ca a doua familie.Nu te stresa in viața prietenii vin și pleacă vei sti care sunt cei adevărați!

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Căutând astfel de persoane. Exista dar trebuie sa îi cauți. Dar pentru aceasta trebuie sa fii tu un prieten bun. Prietenul adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

| peperonies a răspuns:

Vreo 5-8 ani de viata mai multi decat ai tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a luat ani bun pana am gasit o persoana cu care sa ma inteleg, si inca vreo 2 ani pana sa devenim prieteni buni. Asa ceva nu gasesti la orice colt de strada. Da, majoritatea" prietenilor" din ziua de azi sunt doar buni la party si rahaturi de genul. Dar eu nu am avut nevoie de asa ceva. De pierde vara nu am nevoie. Am nevoie de oameni cu capul pe umeri.

| DarthRevan explică (pentru anonim_4396):

Recunosc sunt o curva de atentie, ca baiat. Recunosc ca am gresit cu cei din jur, recunosc ca eu am vrut sa fiu ceva ce nu sunt, nu am fost autentic, voiam sa demonstrez lumii ceva, ca sunt mai bun, voiam sa atrag atentia.Asta e Ego-ul nostru, am avut un soc de mic si a ramas in mine.Cred ca multa lume are problema asta ca,, si-ar fi dorit sa fie ceva CE NU SUNT, si NU ACCEPTA ce sunt deja.Eu sunt acest om, care intotdeauna ma uitam la altii si comentam si ziceam ca ei au o problema.Sunt VIRGIN din cauza mea, pentru ca am judecat fetele ca fac sex, INLOC SA INTELEG CA SI ELE AU NEVOI. Eu le-am judecat, pentru ca nu am acceptat sexualitatea la mine.Am 19 ani si inca am multe de invatat si asta e povestea mea de viata, problema mea a fost ca mi-a pasat prea mult de restul si voiam sa le atrag atentia FIIND CE NU SUNT, inloc sa accept ce sunt cu adevarat si sa fiu relaxat cu cei din jur fara sai judec!