| DariusAndi a întrebat:

Ce jucator de fotbal crezi ca e mai bun Fernando Torres sau Didier Drogba! FUNDA la alegere(dintre raspunsurile care m-au ajutat)

Răspuns Câştigător
| paaauul a răspuns:

In primul rand Fernando Torres a jucat foarte bine pe vremea cand era la Liverpool. Dupa transferul la Chelsea parca si-a pierdut din moral si eficacitate.A fost o perioada daca nu ma insel cand nu a reusit sa inscrie 5 etape la rand in Premier League.Sincer nu merita ca Torres sa fie convocat pentru nationala spaniei la Euro.De Drogba nu mai avem ce zice, este un fenomen al fotbalului, chiar daca are 32-33 de ani Drogba face diferenta cand este pe teren, un exemplu finala de la Munich cu Bayern.Parerea mea este ca Torres in ultimii 2 ani s-a prabusit foarte mult, iar Drogba a fost intr-o forma minunata si este de cand ma uit eu la fotbal (de vreo 6-7 ani). Funda daca ti se pare ca te'am ajutat cu cvwinking

5 răspunsuri:
| robe_5426 a răspuns:

Fernando Torreswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Eu zic ca cel mai bun este fotbalistul Fernando Torres, dupa parerea mea!
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!

| DariusAndi explică:

Multumesc de ajutor, dar mai vreau sa vad si alte opinii!

| Ovidiu11 a răspuns:

Dupa parerea mea, Didier Drogba pentru ca munceste foarte mult omul, isi da sufletul pe teren.

| k1NNNdeR a răspuns:

Sa examinam! Fernando s-a cam prabusit in ultimele luni.La Liverpool era mai stralucit. Didier e intro forma incredibila si nu prea se compara cu fernando torres deci DIDIER DROGBA e mai bun.