| aleey a întrebat:

Ce le-ati face unor fete care va barfesc non stop... ceva care sa le doara?

8 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Le ignori ca pana la urma „Prostul cu indiferenta il omori"
Am o fata la scoala care anul trecut se tot lua de mine si nu ma lasa in pace.Ma impingea, ma injura, ma lua la misto si eu nici macar nu o cunosteam.Anul asta a inceput iarasi sa se ia de mine.Cu prima ocazie i-am dat o palma.De vreo luna nu se mai ia de mine.

| Fillaide a răspuns:

Nimic
Zimbeste-le,indiferenta ta le va scoate din minti, pentru ca la un moment dat vor deveni penibile.

| Gesara a răspuns:

Daca ai curaj infruntale (ironic dar la obiect si cu bun simt)

| lolgirldanielle a răspuns:

Hei. daca te barfesc nu sunt destepte. o sa le doara atunci cand o sa vada ca nu le acorzi atentie happy incearca sa nu-ti consumi nervii aiurea cu ele oh go on, nu merita

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ce usor e de zis"ignorale" dar in realitate e greu credeti-ma.Eu in locul tau cand o prind pe una din barfitoare singura as luao nitel de par si sa imi zica ce tot barfeste.Si dupa aia le iei la rand si o sa prinda frica.Eu cel putin asa as face...dar depinde si de caracterul tau

| AleeMtf a răspuns:

In primul rand nu trebui sa gandesti asa.
"Sa le doara"
Cu foc nu faci decat mai mult foc.
Mai bine ignorale ca asa sigur o sa le doara. happy

| Lovelykat a răspuns:

Dale dreacu' de parasuteoh go on. Ignora-le! Nu mi-as bate capul cu prastelewinking.A zis cineva mai jos vb aia:"Pe prost cu indiferenta il omori". Lasa-le ca oricum nu tu ci ele au de pierdut.Viezi-ti de viata tawinking

| Lovelykat a răspuns:

Ia-o si dai o paruiala.Bate-o ce-i mare chestie?oh go on.Pe parasute le fac titirez.Da-le dreacuoh go on