Le ignori ca pana la urma „Prostul cu indiferenta il omori"
Am o fata la scoala care anul trecut se tot lua de mine si nu ma lasa in pace.Ma impingea, ma injura, ma lua la misto si eu nici macar nu o cunosteam.Anul asta a inceput iarasi sa se ia de mine.Cu prima ocazie i-am dat o palma.De vreo luna nu se mai ia de mine.
Nimic
Zimbeste-le,indiferenta ta le va scoate din minti, pentru ca la un moment dat vor deveni penibile.
Hei. daca te barfesc nu sunt destepte. o sa le doara atunci cand o sa vada ca nu le acorzi atentie incearca sa nu-ti consumi nervii aiurea cu ele , nu merita
Ce usor e de zis"ignorale" dar in realitate e greu credeti-ma.Eu in locul tau cand o prind pe una din barfitoare singura as luao nitel de par si sa imi zica ce tot barfeste.Si dupa aia le iei la rand si o sa prinda frica.Eu cel putin asa as face...dar depinde si de caracterul tau
In primul rand nu trebui sa gandesti asa.
"Sa le doara"
Cu foc nu faci decat mai mult foc.
Mai bine ignorale ca asa sigur o sa le doara.
Dale dreacu' de parasute. Ignora-le! Nu mi-as bate capul cu prastele.A zis cineva mai jos vb aia:"Pe prost cu indiferenta il omori". Lasa-le ca oricum nu tu ci ele au de pierdut.Viezi-ti de viata ta
Ia-o si dai o paruiala.Bate-o ce-i mare chestie?.Pe parasute le fac titirez.Da-le dreacu
Lolkkk întreabă: