Mai, am intrebat multi baieti treaba asta, si majoritatea, desi agreaza limbajul mai colorat la amice de gasca, in privinta iubitelor lor sunt mai stricti. Am vazut ca, in general nu le plac fetele vulgare ca iubite. Unii mai inghit ca na, le iubesc, dar ca sa citez: "nu suport fetele pe care le aud ca si-o baga, mai ales sa am o iubita sa spuna asa''.
Fetele care injura, deseori isi pierd din feminitate si nu atrag baietii tipici, ce cauta in femei complementaritea (ca yin si yang). Acei baieti ce merg dupa principiul ''baiatul si fata ar trebui sa se completeze''.
Ca un sfat mai de viata, in general, indiferent ca ii place cuiva sau nu, preferabil e sa nu injuri deloc. Risti sa-ti strici reputatia si sa aduci asupra ta o imagine proasta. Fiind in postura asta poate nu realizezi. Asa am patit eu, pana cand am trecut pe strada pe langa o fata si am auzit din gura ei "in **** mea". Nu mi-a picat bine.
Nu zic ca si tu ai fi asa, generalizez doar.
Parerea mea: Caee sunt, cumini, la locul lor si sa aiba si un pic de nebunie... ca sa semene cu mine ) Cine se aseamana se aduna \m/. )
Baietzilor le plac fetele simple...adica sa fie ele insasi. Fara sa isi schimbe comportamentul in fata lor.Si sa injuri in fata unui baiat, va avea o parere cam proasta.
Pai depinde de baiat.sunt unii baieti karora le plac fetele kuminti rushinoase dar sunt alti baieti care la plac fetele care vb prostii...
Mai, am intrebat multi baieti treaba asta, si majoritatea, desi agreaza limbajul mai colorat la amice de gasca, in privinta iubitelor lor sunt mai stricti. Am vazut ca, in general nu le plac fetele vulgare ca iubite. Unii mai inghit ca na, le iubesc, dar ca sa citez: "nu suport fetele pe care le aud ca si-o baga, mai ales sa am o iubita sa spuna asa''.
Fetele care injura, deseori isi pierd din feminitate si nu atrag baietii tipici, ce cauta in femei complementaritea (ca yin si yang). Acei baieti ce merg dupa principiul ''baiatul si fata ar trebui sa se completeze''.
Ca un sfat mai de viata, in general, indiferent ca ii place cuiva sau nu, preferabil e sa nu injuri deloc. Risti sa-ti strici reputatia si sa aduci asupra ta o imagine proasta. Fiind in postura asta poate nu realizezi. Asa am patit eu, pana cand am trecut pe strada pe langa o fata si am auzit din gura ei "in **** mea". Nu mi-a picat bine.
Nu zic ca si tu ai fi asa, generalizez doar.
Sincer ce nu suport la o fata?
Sa fumeze pe strada cu mine (daca e iubita mea ii interzic)
Adica da urat. eu sa nu fumez si ea sa traga pipa langa mine?
Sau sa bea... mai ales sa bea
Acum ce fac? O iau cu mine in carciuma sa bem amandoi nu?
Hai ca zici de fumat sa fumeze dar nu pe strada cu mine.
Ce inseamna asta?
De vorbit.pana la urma
Sa vorbeasca cu cap pe strada sa se controleze.
Cum intram in casa...
Sa isi bage sa isi scoata ca vorba aia suntem oameni
Sa fie in casa sa nu se auda.
Pana la urma ma uit la varamea de 14 ani
Sta cu ea in gura toata ziua.
Am mai bagat`o eu in originile masi ca ma cam enervam cand o auzeam.
Dar na asta ne e generatiile.
Ce generatie tampita am fost noi( generatia din 91)
Dar ce sa tampit generatia de prin 99 - 2000
andreeadeiiia întreabă:
anonim_4396 întreabă: