| DianaS_1219 a întrebat:

Ce le place la fete, baietilor?

3 răspunsuri:
| Hulya a răspuns:

-Sani
-Fundul
-Corpul bine facut
-Sa fie frumoasa
-Sa ii alinte
-Sa zica mereu "da" la ceea ce le spuna
-Sa nu fie refuzati
-Sa fie atenta cu el.
Succes :].

| ღAncaღ a răspuns:

Pai exista mai multe lucruri pe placul fetelor, eu iti voi da cateva exemple, dar iti spun ca nu toate fetele sunt la fel si nu le place tuturor ceea ce iti spun: in primul rand conteaza parul sa arate ca aspect cel mai bine la fete asa ca le place: sa se ingrijeasca la par (coafura)
imbracamintea (ce e cel mai nou la moda)
personalitatea (care consta foarte mult in stil, gusturi, si multe altele)
ingrijirea (sa faca baie, asa cred ca tuturor fetelor le place sa fi-e curate!)
sa-si faca unghiile (in special ingriite foarte bune, fara negru sub unghie sau la unele fete am observat ca isi rod unghiilehee hee big grin, in mare parte asta este ticul lor, dar unghiile consta in a fi manichiura mare, si colorate)
sa-si ingrijeasca fata (tenul cat mai bine, fara cosuri, fara bubite sau nu mai stiu cewinking
sa se machieze (conteaza ca machiajul sa fi-e cat mai bine, adica culoarea sa fi-e disponibila persoanei care o poarta)

Sunt mai multe lucruri care le plac fetelor dar nu imi vine in cap!

Baietilor, nu prea stiu, pentru ca sunt fata, dar dupa cum am observat eu, pot sa-ti dau si cateva exemple la baieti, de asemenea ca si la fete, si aici baietii sunt diferiti : le place sportul
sa fi-e cat mai atragatori (la fel ca si la fete, parul, sa se parfumeze cat mai des posibil)
sa se ingrijeasca (unii nu tin cont de ingrijirea lor)
sa stea pe calculator (lucrul asta am uitat sa-l specific si la fete)
sa se uite la tv (si acest lucru am uitat sa-l specific si la fete)
sa iasa in oras (inca un lucru pentru. fete)

Si mai sunt foarte multe lucruri la baieti, dar nu prea le cunosc! (cum spuneam sunt fata)

| Sinitar a răspuns:

Mie personal, la o fata imi place nu sa arate 90-60-90 NU. sa fie normala dar sa fie cu picioarele pe pamant, si nu nu imi place sa fiu alintat, sau cu refuzul este o aberatie, daca esti refuzat cu un lucru sau cu o relatie nu e capat de drum, daca chiar o iubesti pe respectiva fata lupti sa ii dovedesti asta. si nu este adevarat sa am numai eu dreptate, sau numai ea e bine sa cadem de comun acord, eu am fost refuzat m-a durut putin dar inca nu m-am lasat si cred mereu in ziua de maine si cred ca poate am o sansa dar un lucru e cert curand nu voi renunta pentru ca m-a dat peste cap o.0. cam atat am avut de zis bafta.( scuze daca sunt greseli gramaticale nu am stat sa verific)

Întrebări similare