Nici eu nu stiu ce profil sa aleg.La liceul la care vreau sa merg m-am gandit deja dar nu stiu la ce profil sa dau si nici nu prea as putea sa aleg in functie de ce imi place sa fac pentru ca am prea multe preferinte...de curand am avut o lectie la geografie despre clima si mi-a placut foarte mult asa ca m-am gandit sa ma fac meteorolog dar nu stiu la ce profil trebuie sa dau daca vreau sa urmez calea asta
Orice faceti nu alegeti Sf. Pantelimon (Grup Scolar Industrial). E o panarama de liceu, o nenorocire, numai drogati, manelisti, rromi, smecheri...etc. Profesorii sunt mai prosti ca elevii si iesi din liceu mai prost decat ai intrat.
Ascultati-mi sfatul si nu intrati in liceul asta, ocoliti-l sau o sa va para rau.
Cel mai bine te duci la stiinte ale naturii. Faci biologie si chimie dar nu e prea greu daca inveti.si eu sunt indecis dar poate ma duc la altele! BAFTA
Daca iti place matematica, nu cred ca ai ce sa cauti la stiinte sociale, daca esti din Bucuresti, iti recomand filiera tehnologica din nicolae kretzulescu ( media de anul trecut 8.52) sau virgil madgearu (8.94) licee economice. Hmmm...si are hasdeul stiinte sociale?
Salut sunt indecis unde sa intru la liceu si pe ce profil.Nu-mi place matemaica, chimia, franceza si nu prea sunt bun la sport si nu stiu unde as putea sa intru cu o medie aproximativ 8, 80 cam asa. Daca puteti sa ma sfatuiti spuneti-mi licee bune din ploiesti la care am sanse!