| Cehin13 a întrebat:

Ce lucru a fost cel mai amuzant din viata ta?

Cel mai amuzant primeste funda!happy

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Au fost multe, insa unul dintre ele, nu neaparat amuzant, ci mai mult prostesc, a fost atunci cand am spart o chiuveta, din greseala, in timp ce saream prin baie (la scoala), fiindca aflasem o veste buna. Norocul meu a fost ca am scapat fara sa patesc nimic, pentru am inventat o poveste cum ca ma spalam linistita pe maini, iar cand am vrut sa inchid robinetulm, chiuveta a cazut din perete, pentru ca era prinsa prost (cele din scoala aceea chiar erau vechi si prinse destul de prost in perete, asa ca am fost crezuta).

| NeimaginabilA a răspuns:

Mai amuzant sau nu...
Cand am fost mic am avut ceva cu pisicile, nu stiu de ce dar intr-o zi cu soare si poate un nor pe ici pe colo m-am hotarat sa fac mancare asa ca am cautat ingredientele si ustensilele necesare.
Tigaie, capac, soba, ulei si... pisica.
Soba era aprinsa asa ca am pus tigaia urmata de 4 linguri de ulei, apoi am luat pisica care se zbatea sacara sa-mi scare dupa care am pus capacul pe ea, bine-nteles ea urla ingrozitor, dupa 1 minut de tortura am observat ca pisica nu s-a gatit asa ca am crezut ca era stricata.
Asa ca m-am dus la vecet cu pisica in tigaie si am aruncat-o in veceu dupa care am tras apa.
Bine-nteles ca pisica s-a zbatut cans s-a vazut aproape de ceasul mortii a doua oara in aceeasi zi.
Vazand ca pisica nici cum nu merge-n canalizare m-am decis sa o usuc ca sa incerc sa o gatesc din nou.
Dar pe cand scosesem pisica din veceu, am venit mama si a cedat psihic can a vazut actiunile mele barbarice asupra pisicii. Asa ca lectia de gatit s-a terminat acolo.
Pisica a supravietuit acestor totruti numai ca sa moara 2 ani dupa aceea de la otrava de soareci.
P.S. e o poveste adevarata, nu glumesc!

| kriskiky a răspuns:

Enervam un baiat, strigandu-l :,, Hua comunistule!"
Si el, pur si simplu, a luat o valiza de langa un gunoi si m-a alergat cu ea ca sa ma loveasca in cap.