Au fost multe, insa unul dintre ele, nu neaparat amuzant, ci mai mult prostesc, a fost atunci cand am spart o chiuveta, din greseala, in timp ce saream prin baie (la scoala), fiindca aflasem o veste buna. Norocul meu a fost ca am scapat fara sa patesc nimic, pentru am inventat o poveste cum ca ma spalam linistita pe maini, iar cand am vrut sa inchid robinetulm, chiuveta a cazut din perete, pentru ca era prinsa prost (cele din scoala aceea chiar erau vechi si prinse destul de prost in perete, asa ca am fost crezuta).
Mai amuzant sau nu...
Cand am fost mic am avut ceva cu pisicile, nu stiu de ce dar intr-o zi cu soare si poate un nor pe ici pe colo m-am hotarat sa fac mancare asa ca am cautat ingredientele si ustensilele necesare.
Tigaie, capac, soba, ulei si... pisica.
Soba era aprinsa asa ca am pus tigaia urmata de 4 linguri de ulei, apoi am luat pisica care se zbatea sacara sa-mi scare dupa care am pus capacul pe ea, bine-nteles ea urla ingrozitor, dupa 1 minut de tortura am observat ca pisica nu s-a gatit asa ca am crezut ca era stricata.
Asa ca m-am dus la vecet cu pisica in tigaie si am aruncat-o in veceu dupa care am tras apa.
Bine-nteles ca pisica s-a zbatut cans s-a vazut aproape de ceasul mortii a doua oara in aceeasi zi.
Vazand ca pisica nici cum nu merge-n canalizare m-am decis sa o usuc ca sa incerc sa o gatesc din nou.
Dar pe cand scosesem pisica din veceu, am venit mama si a cedat psihic can a vazut actiunile mele barbarice asupra pisicii. Asa ca lectia de gatit s-a terminat acolo.
Pisica a supravietuit acestor totruti numai ca sa moara 2 ani dupa aceea de la otrava de soareci.
P.S. e o poveste adevarata, nu glumesc!
Enervam un baiat, strigandu-l :,, Hua comunistule!"
Si el, pur si simplu, a luat o valiza de langa un gunoi si m-a alergat cu ea ca sa ma loveasca in cap.
ƒαηтαѕу întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IustinaSiAtat întreabă:
AdolfHitler1889 întreabă: