Cam asa ceva:
Comportament civilizat, fara fite sau chestii cum le spun generatiile astea "cool, smecher";
O fire simpatica, la locul ei;
Cum se imbraca nu prea este chiar asa rau, treaba este daca infatisarea si felul de a gandi ii place acelui baiat e de ajuns, nu trebuie sa se imbrace fata in cine stie ce haine de firma;
Mai putin machiaj, strica si ia din frumusetea fetelor mult, parerea mea, nu-mi plac acelea care se machiaza cu zeci de chestii, un fond de ten si cam atat e de ajuns.
Cam asa trebuie sa fie o fata normala de 13-15 ani. Mult succes!
(Atentie, acestea sunt pareri personale, nu trebuie luate in serios, fiecare cu personalitatea lui).
Sincer sa zic nutrebuie neaparat sa te inbraci ca asa vrea un baiat sa zic asa te imbraci cum iti sta tie bine nu trebuie s ate inbraci dupa parerea altora ca nu-i bine sincer te inbraci cum te simti tu bine
Tu vorbești din experiență, sau cum?
Nu vorbesc din experiente.
Dar ce ar mai vrea un baiat la o fata?
Dacă e frumoasă și deșteaptă ce i-ar mai trebui? Nimic.
Nu toate avem noroc și aici mă refer la un corp de invidiat, dar încercăm să compensăm prin comportamentul nostru.
Uite, gândește-te la o curvă. Are un popou mai mare decât capu' tău. Ce îți poate oferi ea ție? Păi sunt multe lucruri: sex, sex, sex, și bineînțeles, sex. Dar stai tu cu aia toată viața? Nu.
Ce-ți poate oferi o fată normală la cap, pe pe placul tău? Pe lângă sex, o grămadă. Nu mai am chef să-ți scriu... Poate înțelegi ce am vrut să transmit.
Aici ai dreptate
Da dar logica este:
Un baiat cu capul pe umeri nu ar alege o curva ci o fata cu capul pe umeri.
Daca nici un baiat nu ar place o fata frumoasa si desteapta care mai e si cu capul pe umeri atunci inseamna ca baiatul prefera curve (deci nu e un baiat potrivit pentru o fata linistita).
P.S. Am inteles ce ai vrut sa zici.
Există două categorii de băieți:
1) Disperații. Dacă ai cur și țâțe, e de ajuns.
2) Băieții care merită agitația. Aici e vorba de caracterul tău...
Nu contează cum te îmbraci atâta timp cât nu ești o zdreanță.
Oricum, chestia asta o zic la repezeală. Depinde de băieți, până ajungi să-i cunoști e mult.
O seară frumoasă!
Adevarul este ca baietilor le plac fetele care se imbraca provocator, dar nu face asta, celelalte fete o sa te considere o usuratica.
Baietilor le place la o fata. In special cum arata, apoi se uita la cum vorbesc chesti gen... Clar se uita si la cum se imbraca. Funda?
Parerea mea e ca trebuie sa fii la locul tau,sa fii frumoasa si inteligenta, sa nu fii genul de fata care se da la baiat intr-un mod disperat. Incearca sa il cunosti prin vorbit, daca esti timida, incercati sa vorbiti prin mesaje, dar sa nu te dai mare. Pupici si mult noroc:*. Fundita?
Geo2969686 întreabă: