Wall of death, unde am calcat in picioare o tipa mica ( eu am 1.91 ), si la un alt concert o tipa se dadea la mine si cand m-am dus sa ma pis a venit dupa mine si na. se intelege. mie imi parea rau ca nu puteam da din cap cu crowd-ul, ca trebuia sa stau cu aia in buda. daca era alta trupa nu aveam probleme sa ***, dar nu la maiden. unde da, m-am enervat. cum mama dracului vii in transilvania si nu canti transylvania? alt lucru nebun cand aveam noi concert, eu cu celalt chitarist ne-am curentat ca ne-o pus dracu sa facem pogo pe scena cand cantam. amplificatoarele fiind bagate in prize fara impamantare, cand ne-am atins a fost KISS-Shock me. http://www.youtube.com/watch?v=W2rZun97AOk
You have the best comment.regards
Nu esti normal ma, cum sa patesti atatea si sa mai fi in viata . Cum v-ati curentat si n-ati patit nimic? Siapoi vezi ce se intampla, cand rockeri plictisiti o inventat pogingu, si l-ati pus in practica App te-am intrecut, am 1.92... haha
Mi-a pus cineva vată în urechi şi nu am ştiut pînă a doua zi dimineaţă cînd m-am spălat.
Un tip de 2 metrii mi-a turnat bere in cap din greseala, ca sa ma razbun am dansat ca o nebuna si l-am lovit cu fiecare ocazie
In locu lui te prindeam si te "loveam" peste fund de fiecare data iti pierea chefu repede
Dupa ce ca mi-a turnat bere in cap, trebuia si sa ma mai loveaca ha? cheful nu mi s-a dus asta-i clar
Cineva mi-a dat cu un telefon in cap... si ghici ce? am dat si eu inapoi
Las ca loviturile alea iti faceau placere numa. Oricum vad ca ai fost in chefuri atunci sigur nu te deranja
MariusNWM întreabă:
RedBullÎmiDăAaaripi întreabă:
ancasur44kgtd întreabă: