anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce lucruri nebune vi s-au intamplat la concerte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wall of death, unde am calcat in picioare o tipa mica ( eu am 1.91 ), si la un alt concert o tipa se dadea la mine si cand m-am dus sa ma pis a venit dupa mine si na. se intelege. mie imi parea rau ca nu puteam da din cap cu crowd-ul, ca trebuia sa stau cu aia in buda. daca era alta trupa nu aveam probleme sa ***, dar nu la maiden. unde da, m-am enervat. cum mama dracului vii in transilvania si nu canti transylvania? alt lucru nebun cand aveam noi concert, eu cu celalt chitarist ne-am curentat ca ne-o pus dracu sa facem pogo pe scena cand cantam. amplificatoarele fiind bagate in prize fara impamantare, cand ne-am atins a fost KISS-Shock me. http://www.youtube.com/watch?v=W2rZun97AOk

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru anonim_4396):

You have the best comment.regards

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti normal ma, cum sa patesti atatea si sa mai fi in viata laughing. Cum v-ati curentat si n-ati patit nimic? Siapoi vezi ce se intampla, cand rockeri plictisiti o inventat pogingu, si l-ati pus in practica happy App te-am intrecut, am 1.92... haha happytongue

9 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Mi-a pus cineva vată în urechi şi nu am ştiut pînă a doua zi dimineaţă cînd m-am spălat.

| EvellineDub a răspuns:

Un tip de 2 metrii mi-a turnat bere in cap din greseala, ca sa ma razbun am dansat ca o nebuna si l-am lovit cu fiecare ocazielaughing

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru EvellineDub):

In locu lui te prindeam si te "loveam" peste fund de fiecare data tongue iti pierea chefu repede tonguehappy

| EvellineDub a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Dupa ce ca mi-a turnat bere in cap, trebuia si sa ma mai loveaca ha?laughing cheful nu mi s-a dus asta-i clarbig grin

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Cineva mi-a dat cu un telefon in cap... si ghici ce? am dat si eu inapoi smug

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Las ca loviturile alea iti faceau placere numa. Oricum vad ca ai fost in chefuri atunci smug sigur nu te deranja tonguewinking

| emooo a răspuns:

M-am injurat cu uni laughing