Imi displac persoanele cicalitoare si mai ales persoanele care se baga in discutie fara sa stie despre ce e vorba
Lucruri sau fiinte?
Lucruri: mobila masiva.
Fiinte: perversul.
Merita cineva vreun argument?
Imi displace sa vad oameni prosti, necultivati, cu-n potential mic, neambitiosi, si care nu au un tel fix in viata.
Imi repugna ideea sa-mi petrec timpul cu astfel de om. De ce? Fiindca intotdeauna am dorit 'sa-mi pierd' timpul cu cineva de la care am ce invata...insa de la acesti indivizi, ce invataturi ai putea sa tragi?
Imi displace sa vad oameni prosti, necultivati, cu-n potential mic, neambitiosi, si care nu au un tel fix in viata.
Imi repugna ideea sa-mi petrec timpul cu astfel de om. De ce? Fiindca intotdeauna am dorit 'sa-mi pierd' timpul cu cineva de la care am ce invata...insa de la acesti indivizi, ce invataturi ai putea sa tragi?
Buna, imi displac multe lucruri, prosti, nesimtiti, obsedatii sexuali.pedofilii, gay, homosexuali! dc? sunt niste fenomene ale naturii pe care nu as vrea sa le mai intalnesc! imi displace si minciuna.rautatea.si multe altele
Sunt multe!
ByeElly
Oamenii lipsiti de ambitie-pentru ca nu reusesti niciodata sa ii scapi de aceasta "boala";
Certurile in public;
Cand se face ceva in numele meu fara sa fiu intrebata;
Minciuna pentru ca esti nevoit pentru a fi plauzibila sa o sustii cu alte minciuni si pentru ca poate deveni o obisnuinta si o necesitate pentru unii;
Cand isi formeaza oamenii o parere gresita despre mine;
Cand este mizerie in casa, pentru ca nu pot sa suport mizeria.
Ar mai fi cate ceva de adaugat, cand imi amintesc completez mesajul
Imi displace cel mai mult ipocrizia si barbatii care isi injura si isi bat prietenele, sotiile, etc. a, nici persoanele cicalitoare nu le suport, ca eu ma enervez destul de repede.
Imi displac oamenii prosti.cu o gandire limitata.care adopta rutina in tot ceea ce fac... oamenii care absolut refuza sa gandeasca. Oamenii neambitiosi.care isi rateaza singura viata pe care o au facand nimic.doar supravietuiesc. "De ce sa fii un om obisnuit ...cand poti fi un om extraordinar?" Si mie imi place sa stau pe langa oameni de la care pot invata.sau pe langa oameni asemanatori mie si gandirii mele."visul" meu este sa fi avut un geaman. este imposibil... dar pot "adopta"unul.deja am deviat de la subiect . Noapte Buna!