Scumpo...nu e vina ta ca invidia e mare!
Numele tau e atat de dulce, incat ei nu pot sa stea fara el, fara sa-l guste!
Si...in legatura cu aspectul=>FRUMUSETEA E TRECATOARE! nu conteaza ca ai 60 sau 50 kg, ca ai parul scurt sau lung.Conteaza sa stii sa te descurci in tot felul de situatii, sa te descuci fara ajutorul altora; ceea ce am observat la tine este ca esti o fire foarte revoltatoare, ca si mine!
Si eu am 10 si 9, dar nu mi-e frica de nota la purtare...ma enerveaza cineva:ii dau o palma, un sut.
Incearca sa fii indiferenta, pentru ca asta doare cel mai tare!
SuCcEs!
Toti avem sau am avut colegi de acest tip, oricum nu conteaza ca sunt tigani sa nu fim rasisti stiu multi baieti tigani de treaba care la fiecare colt de biserica is fac cruce mai fumeaza in rest se comporta normal.
Idea e ca daca esti fata nu prea ai ce sa le faci... mai ales daca esti vazuta asa bine de profesori, in caz ca esti in generala sa stii ca exmatricularile in generala sunt foarte gree, la liceu din cateva miscari te-o exmatriculat, oricum in afara sa-i bati mintal (verbal) n-ai cum.Decat sa vb cu un profesor sa-i exmatriculeze.In orice directie te duci ei o sa ajunga rau cand vor creste mari cersetor, curva, la dat cu matura etc...
E normal sa te descarci, eu ma enervez foarte usor am niste iesiri de sperii pe toata lumea.
Si in caz ca esti timida cea ce nu e bine pentru ca in scoala/liceu/facultate ai nevoie de un grup al tau de colegi in caz ca altii se iau de tine sa ai baza in colegii/prietenii din grupul tau e ceva normal omul nu a fost conceput sa traiasca singur ci in comuniune cu ceilalti. Concluzia : concluzia o iei tu... Sunt colegii tai nu-i cunosc trebuie sa te descurci singura si de data asta pentru ca na-s vrea sa dau un sfat care sa te incurce si mai tare, oricum sper ca te-am consolat putin.
Cred ca iti este foarte greu sa te confrunti in fiecare zi cu ei, sunt doar niste imputiti, nici nu poti sa nu'i bagi in seama ca la cat de prosti sunt iti vine sa'i dai cu capul de pereti, nu am fost in situatia asta de aceea nu am nici un sfat -.-. Iti urez norocul de a te muta la alta scoala sau sa ii exmatriculeze pe ei cu motivul : PREA TIGANI
Nicu20005 întreabă: