| Ananasa a întrebat:

Ce mai faceeti?!? Ma bucur mult ca sunt pe TPU... Voi ce parere aveti despre acest site? Cea mai buna pararere primeste vot si indiferent de raspuns(folositor adica nu : mndwhbarjtevjawshetya) voi da vot :*:*:* Santate si succes in viata!

7 răspunsuri:
| Ananasa explică:

La fel de buna ...Site.urile de acest gen ne leaga, si dupa cum ai spus tu lasam egoismul la o parte...Pe de o alta parte suntem competitivi si vrem sa castigam "fundite", nu acesta fiind scopul acestui site.Acest site scoate partea buna din noi.Din unii dintrenoi. Toti pentru unul, unul pentru toti big hug

| kiddu_1282 a răspuns:

Am o parere foarte buna. prin intermediul acestui site putem fi si noi solidari(ok. doar unii), putem lasa putin egoismul deoparte si sa.i ajutam si pe ceilalti.
mereu am considerat si consider in continuare ca e cel mai bun site; o3
Asa trebuie! Toti pentru unul. Si unul pentru toti!
Tu ce parere ai?

| GEORGE a răspuns:

Ce crezi? o parere nu buna, foarte buna, pentru ca am fost ajutat de foarte multe ori. si nu ma intereseaza care e cea mai buna parere, de funda sau de vot dar sa ne ajutam. nu crezi? o seara frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pot zice ca acest site este preferatul meu si nu mint. Chiar daca m-am certat cu multi dar am dat raspunsuri corecte si nu am trisat precum o fac alti pentru funda. Ce pot zice, pe acest site intru in fiecare zii si ajut pe cine pot.

| Ananasa explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca te referi la faza cu data de nastere spunandu.i"trisat".Dar nu asa.Eu sunt nascuta pe 10 decembrie 99 dar am pus data nasterii la intamplare cand mi-am facut contul. Sper ca nu te.ai suparat.dar totusi nu ar trebui sa erupi asa din orice! Poate ca eu chiar nu mint, te.ai gandit, eu nu te.am judecat pe tine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ananasa):

La ''trisat'' nu m-am referit la tine, ma refeream in general... trebuie sa fim corecti, am inteles ca ai pus gresit ziua de nastere, nu-i nimic. Nu te judec!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o parere foarte buna despre acest site si chiar nu mint.
M-am certat cu multi dar niciodata nu am trisat. Intru pe acest site in fiecare zii si ajut pe cine pot. Multi raspund in graba, dau raspunsuri gresite si vor sa primeasca si funda. Aici trebuie sa ne ajutam.