Buna!
Pai fac bine.Pe acasa...am iesit afara pana la magazin si am inghetat...mai citesc cu un ochi la romana... putin la chimie... dar mai mult stau pe net. Am si ras putin ca m-am intalnit cu o fata care nu ma suporta si am facut-o sa pice de proasta[nu ca nu ar fi].
Eu sunt de la malul marii, din Constanta, si am 13 ani.
Buna, ascult muzica trista...mersi de intrebare...eu sunt din Timisoara si am 16 anisori... dar tu, ce mai faci, cati ani si de unde esti? Imi pare bine...
Bn si eu p TPU.raspund la unele intrebare
eu sunt din bucuresti, si am 16 ani. aproape 17
Buna! fac bine in afara de faptul ca trebuie sa invat la scoala! sunt din buc dar.....nu zic varsta!
Buna
Sunt din Cluj!
Am doar 15 ani
Ce fac ...Ascult muzica si ma uit cum ploua
Ce sa fac am fost pana la spital la o prietena acum am venit si am inghetat de frig
Sunt din Rosiorii de Vede[daca ai auzit de acest oras] ma rog e pe langa bucuresti
Siii..Am 14 ani
Buna pe mess si pe TPU nu ma simt prea bine m'a lovit si pe mine epidemia asta de varsat de vantma rog sunt din sv si am 13 ani...pare bine de cun uh?:*:X
Ma apropii cu pasi inceti de 21 de ani...sunt racita si stau... da nu zic unde ca mi-o iau (langa Bacau ). Dar tu?
Buna mai... Fac bine, putin cam epuizata dupa scoala, dar supravietuiesc...Sunt din Brasov si am aproape 17 anisori ... Dar tu?
Buna, bine raspund la intrebari pe TPU si mai invat din cand in cand la modul...eu merg pe 18...sunt din Bh... tu?
Te pup. O seara placuta
Hey:*
sunt din Bacau
16 ani și m-am saturat de vremea asta idioata
aaa... și vreau sa-mi fac cât mai mulți prieteni
Andreiiuu întreabă:
Pedo1994filu întreabă:
Marius339 întreabă: