Eu acum am ajuns acasa.am fost cu surioara iubitului meu la teatrul d papusi ca sa vedem "punguta cu 2 bani"dupa care am fost la o prajitura.
acum stau si ma gandesc cu ce sa o imbracam sambata, deoarece e ziua ei d nastere si vrea o rochita d zana sau printesa.asa ca am scos cartile cu povesti d p raft si ma uit prin ele sa vad daca imi vine vreo idee.
Eu una fac foarte bine! Am ajuns acasa si azi am fost de serviciu pe scoala si ce bine a foooost^^ ca m-am scapat de cele mai grele ore Si ma gandesc in ce ma-mbrac maine
Eu fac bine, azi am avut o super zi la scoala cu colegii
Acum ma gandesc ca ar trebui sa gasesc o cale sa ma dezlipesc de pc, ca sa ma uit prin teme pentru olimpiada :d
Eu momentan sunt putin trista, nu stiu dc si am obrazul umflat... nu intrebati
Ma gandesc cum sa intru in vorba cu un necunoascut...Pentru mine e destul de greu...
Buna.
Acum ma gandesc cum sa-mi planific toate lucrurile pe care le am de facut de dimineata ca la ora 12 sa fiu gata si sa plec
Adinuta mai bine, multumesc, cineva m-a sfatuit sa fiu ceva mai increzatoare si o sa-i ascult sfatul, cred ca asta e ceea ce-mi lipsea dintotdeauna, increderea in mine, dar am avut si diferite motive sa devin asa.De-acum insa, astept primavara sa rasara din nou soarele pe strada mea