Ciorbe cu legume:morcov,patrunjel radacina,ceapa, dovlecel(sau loboda, sau spanac, pastai, sau varza)plus patrunjel verde taiat.Supe din legume pasate:morcov, telina radacina, ceapa, dovlecel.Mancarica cu rosii:ceapa calita in apa cu o picatura ulei,piept pui fara pielita(sau copanele),rosii taiate bucatele(mai multe),usturoi pisat. Mancare pastai: ceapa, ardei rosu, pastai, rosii, patrunjel verde. In loc de pastai poti folosi mazare sau dovlecel.Paine integrala cu tarite si seminte. Iaurt degresat cu cereale integrale impreuna cu fructe taiate bucatele.Lapte degresat cu cereale grau,porumb fara zahar,orz,ovaz. Ceaiuri de tei, fructe padure, sunatoare, ceai verde. In rest fructe si legume, la 2-3 ore dupa fiecare masa(3 mese principale/zi). Sucuri naturale, ceaiuri, cel putin 1, 5-2 l/zi.