Pentru masa de pranz azi pregatesc ciorba de burta, piure de cartofi cu snitel de pui si salata de rosii. La desert vom avea crema de zahar ars.
Incearca o ciorbita usoara de pui, o salata mai speciala, o tocanita tot pe baza de pui...Vara recomandam mancaruri usoare, fara prea mult colesterol pentru ca e cald.
Pai nici eu nu stiu, poate o salata de rosii cu castraveti etc, pentru ca e mai usoara. Si niste cartofi prajiti.
Multumesc mult pentru raspunsuri dar m-am decis sa fac niste "Pulpe de pui pe pat de cartofi" am gasit reteta pe net acum ast sa vad ce iese :D aici am gasit reteta http://gospodini.blogspot.com/2007/09/pulpe-de-pui-pe-pat-de-cartofi.html
@Elena te astept maine, la masa de pranz. Voi avea ciorba de perisoare si pui la cuptor cu cartofi. La desert tort de ciocolata.
Eu am facut ciorba radauteana, pulpe la gratar cu garnitura de cartofi natur si fasole verde si...inghetata...
@Elena, pentru tine pot sa fac snitele de pui in fiecare zi.
Oricum, ador sa bucataresc!
Azi mananc "afara", pardon "am mancat". Iti propun ca in fiecare weekend sa uiti de gatit, nu iti ajunge toata saptamana?
Pentru masa de pranz tias recomanda o supa calda iar la cina ceva usor deoarece mancarurile grele nu sunt bune seara din cauza balonari
ksm1485 întreabă: