| cuteandfunny a întrebat:

Ce martisor v-a placut de-a lungul anilor? Care v-a impresionat cel mai mult? De la cine l-ati primit?

Răspuns Câştigător
| hehehe a răspuns:

Pffu.am primit sute de martisoare. si totusi unul singur mi-a ramas intiparit in minte : o bratara subtirica de argint cu un ghiocel prins de ea. l-am primit de la un fost iubit.

4 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

De-a lungul anilor...ehee.Inainte martisoarele erau foarte frumoase, nici nu am poza sa iti arat! Si aveau acel "ceva" care simboliza doar 1 martie, nu cum sunt acum: brose ce le poti purta tot anul, maimutoi de agatat la telefon si multe alte obiecte care nu au nici o legatura cu 1 martie, doar ca au agatate un snur!

| f a răspuns:

Cel mai frumos martisor l.am primit anul trecut de la pusti din scoala cu mine. Fusesem in tabara cu el si ne.am imprietenit atunci, insa am fost foarte surprinsa sa vad cat de mult tine la mine: un ghiocel de arginthappy.

| MeUFO a răspuns:

Bună! Mi-a plăcut şi îl păstrez şi acum, un set de elefănţei, luat de soţul meu timp de mai mulţi ani la rând. Unul era de catifea, altul din sticlă, altul din ceramică, altul de argint...
Despre mărţişoare şi altele, pe http://lecturirecenzate.ro/

| Just1dream a răspuns:

Cel mai frumos martisor pe care l-am primit a fost o inima fromos lucrata ce arata minunat
l-am primit de la un coleg