Bună.
Întotdeauna am urât profesorul care nu a avut dicție în predarea materiei sale!
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Matematica.Cred că cei mai mulţi copii urăsc matematica.Şi mai sunt şi chimia şi fizica.
Matematica.Cred că cei mai mulţi copii urăsc matematica. Şi mai sunt şi chimia şi fizica.
Fizica! O urasc la nebunie! Mai ales pe profa:e o baba cloanta obsedata de curatenie care habarnare sa explice calumea!
Sportul. Nu imi place ca profesorul ne injura, ne face in toate felurile, ne alearga foarte rau, daca ne e rau nu ne crede, transpir, etc.
Chimia
nu pricep nimic!
sincer, imi place fizica si matematica... dar chimia este inimaginabila... o urasc pana peste urechi
ENGLEZA.Niciodata nu am suportat-o desi imi va trebui.Si apoi vine si matematica dar uneori de destul de ok la ora de mate, si la fizica e bine.Deci engleza e siingura!
Sarbatori fericite!
Mah -.-
Este vacatna bucarate de eaa :*
si nu mai pomeni de scoala in vacanta te rog) nu vreau sa aud de ea
MATEMATICA! Este cea mai urata materie ever! Urasc matematica pur si simplu toate teoremele si numerele si toate prostiile acelea nu pot sa'mi intre'n cap este prea grea...parerea mea
Sportul pentru ca trebuie sa am trening si numi plc ...transpir.dar uneori e distractiv. ca nu facem antrenament
Istorie si mate:-&...profu` de istorie e un maimutoi analfabet si ala de mate unu` care ne injura non stop si ne povesteste de cand era el in armata
Materia care o urasc e matematica x_x si nu e in totalitate vina mea jumate de vina o are si profa ca nu stie sa ne faca sa iubim matematica
p. s thu ce materie urasti?
Si eu urasc matematica!
Anisia170 întreabă:
onuticuta200312 întreabă: