Eu sunt in Germania. urasc sportuul! nu-mi place ca trebuie sa ma schimb in trening, ma si grabeste .
Dar in rest, toate materiile imi plac aici unde sunt .
GERMANA MACHEN BUCHEN invatati lectia profa e o... da ma rog am note de 6 si 5 da ma rog
Fizica! Nu cred ca este urata dar eu nu o pot intelege si nici profesoara nu imi place!
Franceza! Nu'mi place cum suna si de profa ce sa mai zic! E o baba cu nas mare si cu o alunita urata pe el. Zici ca e vrajitoare. Se imbraca mai rau ca strabunica. Cateodata imi place profa... cand ne da drumu acasa[mereu avem franceza ultima ora].
Asta-i o intrebare stupida, pusa de un adolescent, care nu are niste medii cu care se poate mandri. Dc sa "urasti" o materie? Ti-a facut tie ceva, materia? Plus ca profesorii, saracii, primesc putini bani si nu prea mult respect pentru munca care o depun, aceea de a educa noile generatii.
Nu Ma pot hotarî. Mate sau fizaca? Totusi FIZACA! La mate mai e cum Mai e dar fizica...
Greaa deciziee! Adica le urasc aproape pe toatee.Si iubesc o materie si aceea e PAUZA! Fundaa?>
Muzica (nu ca nu imi place muzica dar nu am auz muzical si numa ma fac de ras in fata la toti din cls.)
Franceza (pur si simplu nu imi place)
Matematica si istorie...mai ales profa de istorie precum cocosatul din notredam
Anisia170 întreabă:
onuticuta200312 întreabă: