anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce materie nu va place deloc?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nu pot sa zic chiar deloc, dar matematica si fizica. Le zic pe amandoua pentru ca nu imi plac la fel de multhee hee.

42 răspunsuri:
| pedaladeacceleratie a răspuns:

Franceza, nu ma prind deloc, e o limba foarte ciudata. Plus profesoara care e ca o banana stricata.

| ● Ďعw a răspuns:

Germana:-&
poate daca miar pica si mie o profa mai normal poate ar fi mai misto da cum toate`s duse si vin cu fite din Germania cah:-& da tiebatting eyelashes? ca materie nu-ti placebatting eyelashes?

| Rukhsandra a răspuns:

Fizica-o urasc crying

| Tourniquet a răspuns:

Sport. Am o profa ciudata. Te pune sa alergi de mii de ori terenul de fotball si in plus mai tipa si ca disperata cu " Hai, hai! Alearga ".

Cand ne-a pus sa sarim capra am sarit fara saltele, si eu mi-am fracturat mana oh go on. ca am cazut pe ea. dar mi-a tinut-o-n ghips o luna si jumatate rolling eyes.

Si engleza mi-ar placea daca am avea o profa buna. Ca aia care o am e diliee. chatterbox

| Aliyaa a răspuns:

Matematica o urasc X-(

| DeNyyy a răspuns:

Urasc engleza.pentru ca desi sunt cea mai buna din clasa... m-a facut de atatea ori sa plang pentru diferentierile pe care le face profesoara

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Fizica si chimiestraight face

| myha a răspuns:

Matematicalaughing

| SoferTir a răspuns:

Geografia sunt pe clasa 4 si nu se prinde nimic de mine dar uite cum fac ca iau numai F. B la ea tongue deci geografia si cateodata francaza...cateodata

| madaa a răspuns:

Matematica !

| Aηηy a răspuns:

Fizica si engleza straight face le detest :-& dar totusi incerc sa nu raman corigenta.

| PurpleLadybug a răspuns:

Biologia... poate va intrebati ce e rau la biologia de a 8-a (ecologia)...eh materia e usoara, profa, insa, e total INSUPORTABILA. Niciodata nu ne'am avut bine una cu alta si ea e singura profesoara cu care sam ajuns sa ma certlaughing de atunci din o data la doua ore ghiciti cine raspundehee hee cand stiu nu'mi da nota. cand nu stiu, ca sa nu'mi strice mediile, ca se iau ceilalti porfesori de ea ( nu d alta da eu sunt "elev model" straight face si toti profii stiu ca invat) zice in scarba "9 cu indulgeeeenta". laughing eu bufnesc in ras si-mi iau colegii apararea ca sa nu mi'l treaca da hoasca tot cum vrea ea facelaughing. Dar tie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Matematicabatting eyelashes

| Veve :X a răspuns:

Pff laughing daca n`ar fi scoalaa love struck laughing urasc ed. rutiera angry poate veti rade dar am un prof asa de aiurit laughing cand il auzi cum vorbeste numa te i`a somnul si daca vede ca nu esti atent zice ``I`a repeta tu ce am spus!`` laughing e diliu rauu laughing

si matematica rolling eyes nu o inteleg deloc straight face

fizica :-s nici pe asta oh go on laughing

si nici chimia laughing

da` is multe laughing whistling

tie ce materii nu`ti plac?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Geografia e cea mai groaznica!

| Anduciu a răspuns:

Germana, fizica si biologialaughing

| marrr a răspuns:

Germana. pentru ca nu inteleg nimic din ea. Am o profesoara prea exigenta, care ne explica doar cat sa inteleaga cei ce fac meditatii-care sunt deja inainte cu materia- si trece prea repede de la o lectie la altastraight face.

| michyy a răspuns:

Franceza si latina. iac

| alexaalexandra a răspuns:

Fizica si matematica laughing)

| DonGiovanni a răspuns:

Fizica, misiune imposibila plus ca avem o profa aide mama ei

| KoWalSky a răspuns:

MuzicAA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fizica. O urasc angry~.

| ardillabicolor a răspuns:

Fizica...Profesorii astia de fizica parca sunt batuti in cap rolling eyes
Si chimia.Profa e destul de ok da' nu pot sa pricep nimic.

| Roxii a răspuns:

Fizica si cateodata engleza (uneori)

| yulyana144 a răspuns:

Engleza si fizicabatting eyelashes

| Libelle a răspuns:

Matematica
este una dintre poverile mele ca adolescent!-o detest
beaxxx...:-p

| eu_9968 a răspuns:

Matea:-|e de neinteles.nu stiu cine e de vina, kpul meu sau profulhee hee
imi amintesc de o ora de mate haioasa... a scos un coleg la tabla si nu a stiut sa rezolve exercitiul:"cm de exercitiu", la care proful:"nu mai injurati ce mama draq".rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Matematica;[

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot sa zic ca nu o suport dar nu imi place ca alte materii... Geografiacrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Engleza si matematica

Întrebări similare