Nu pot sa zic chiar deloc, dar matematica si fizica. Le zic pe amandoua pentru ca nu imi plac la fel de mult.
Franceza, nu ma prind deloc, e o limba foarte ciudata. Plus profesoara care e ca o banana stricata.
Germana:-&
poate daca miar pica si mie o profa mai normal poate ar fi mai misto da cum toate`s duse si vin cu fite din Germania cah:-& da tie? ca materie nu-ti place?
Sport. Am o profa ciudata. Te pune sa alergi de mii de ori terenul de fotball si in plus mai tipa si ca disperata cu " Hai, hai! Alearga ".
Cand ne-a pus sa sarim capra am sarit fara saltele, si eu mi-am fracturat mana . ca am cazut pe ea. dar mi-a tinut-o-n ghips o luna si jumatate .
Si engleza mi-ar placea daca am avea o profa buna. Ca aia care o am e diliee.
Urasc engleza.pentru ca desi sunt cea mai buna din clasa... m-a facut de atatea ori sa plang pentru diferentierile pe care le face profesoara
Geografia sunt pe clasa 4 si nu se prinde nimic de mine dar uite cum fac ca iau numai F. B la ea deci geografia si cateodata francaza...cateodata
Biologia... poate va intrebati ce e rau la biologia de a 8-a (ecologia)...eh materia e usoara, profa, insa, e total INSUPORTABILA. Niciodata nu ne'am avut bine una cu alta si ea e singura profesoara cu care sam ajuns sa ma cert de atunci din o data la doua ore ghiciti cine raspunde cand stiu nu'mi da nota. cand nu stiu, ca sa nu'mi strice mediile, ca se iau ceilalti porfesori de ea ( nu d alta da eu sunt "elev model" si toti profii stiu ca invat) zice in scarba "9 cu indulgeeeenta". eu bufnesc in ras si-mi iau colegii apararea ca sa nu mi'l treaca da hoasca tot cum vrea ea face. Dar tie?
Pff daca n`ar fi scoalaa urasc ed. rutiera poate veti rade dar am un prof asa de aiurit cand il auzi cum vorbeste numa te i`a somnul si daca vede ca nu esti atent zice ``I`a repeta tu ce am spus!`` e diliu rauu
si matematica nu o inteleg deloc
fizica :-s nici pe asta
si nici chimia
da` is multe
tie ce materii nu`ti plac?
Germana. pentru ca nu inteleg nimic din ea. Am o profesoara prea exigenta, care ne explica doar cat sa inteleaga cei ce fac meditatii-care sunt deja inainte cu materia- si trece prea repede de la o lectie la alta.
Fizica...Profesorii astia de fizica parca sunt batuti in cap
Si chimia.Profa e destul de ok da' nu pot sa pricep nimic.
Matea:-|e de neinteles.nu stiu cine e de vina, kpul meu sau proful
imi amintesc de o ora de mate haioasa... a scos un coleg la tabla si nu a stiut sa rezolve exercitiul:"cm de exercitiu", la care proful:"nu mai injurati ce mama draq".